2777
2789
عنوان

رفتار درست با این شوهر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 54 پست
خب ببین من کاری انجام ندم هم بازم اون چیزی رو گردن نمیگیره.در نهایت بچم ضرر میکنه و آیندش تباه میشه. ...

شما تقریبا مثل جاری منی فقط اون بچه نداره

اونم شوهرش تکون نمیخوره

همه کارا رو دوش خودشه

وقتی شما همه کار بکنی اون به خودش نمیاد

مسئولیت نداره فقط میخوره میخوابه

بچه رو از خونه بابات نیاوردی که 

خودش درست کرده وظیفشه برسه بهش

سخت گیری لازمه برای این آدما

شما مگه چقدر توان داری انقدر مسئولیت رو دوشت باشه

از اون به پشمم تر شمایی که هی زرتو زرتم میاریعزیزم نیار خب مجبوری مگهباهاش زندگی کردی دیدی بی مسئولی ...

بابا بخدا برا سومی قرص خوردم سه روز خون ریزی و افت فشار شدید داشتم بازم سقط نشد. منم ترسیدم دیگه مسیر سقط رو ادامه ندادم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید با هم صحبت کنید زیاد

هع صحبت.

تو این ۱۰ سال یادم نمیاد یکبار درست صحبت کرده باشیم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

دیشب هم پسرم اعصابمو خورد کرد دعواش کردم گفتم دیگه از هفته بعد نمیام خونه.تو هم تهش میخواس به معتاد ...

پناه بر خدا پسرت میرفت خونه مامان‌بزرگ کمتر از این حرف شما آسیب میدید ببخشید که شما به دنیاش آوردی و مسلما از همون بچه اول دیدی شوهرت اینجوریه و تصمیم گرفتیم ۳ تا داشته باشی دیگه چرا سر بچه ها خالی میکنی؟

شما تقریبا مثل جاری منی فقط اون بچه ندارهاونم شوهرش تکون نمیخورههمه کارا رو دوش خودشهوقتی شما همه کا ...

همون دیگه تا بچه نداشتم و یکی بود راحت همه چی رو به عهده میگرفتم. الان دیگه هار شده.

احمق مفت خور حتی بچه رو نمی بره مدرسه. پدر پیرش می بره.

مثل مامانش تنبل و تن پروره

پناه بر خدا پسرت میرفت خونه مامان‌بزرگ کمتر از این حرف شما آسیب میدید ببخشید که شما به دنیاش آوردی و ...

آره راس میگی. وسط معتادا و مواد و دیوونه بازی هاشون کمتر از حرف من آسیب میبینه.

پس نظرت اینه که بفرستم اونجا براش بهتره.

ممنون واقعاً 

منم ۴ شنبه عصبانی بهش زنگ زدم بچه رو بیار خونه فقط.دیگه از اون روز محلش نذاشتم.اون هم نگفت چته و چی ...

بااین اوصاف به شوهرت میخوره حامله باشه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

بابا بخدا برا سومی قرص خوردم سه روز خون ریزی و افت فشار شدید داشتم بازم سقط نشد. منم ترسیدم دیگه مسی ...

ای وای قرص واسه سقط خوردی سقط نشد و هنوز نگه داشتی چقدر بیفکری اون بچه ناقص به دنیا بیاد چی 

سندروم وبچه اوتیسم بشه چی یکم فکرتو به کاربنداز توروخدا  اون موجود چه گناهی کرده که هدایی نکرده مشکل داربه این دنیا بخوادپا بزاره به نظرم پیگیر شو و بچه رو سقط کن