2777
2789

با اینکه 1ساعت و 20دقیقه درخواست منو تایید کرده بود و مغازه دار بهش زنگ زده بود و آدرس بهش داده بود و در نهایت قیافشم دیده بود اما اصلا براش مهم نبوده ظاهرا بعد از مدت زمانی که گفتم سفر رو کنسل کرد منم بلاک کرد و جالب اینکه به پشتیبانی گفتم بهش زنگ زد و بعد به من زنگ زدن و گفتن راننده گفته من چیزی نگرفتم و هرچی دلیل آوردم گفتن برای ما محرز نیست که اینکارو کرده. اسنپ شرف و انسانیت رو ظاهرا فاکتور گرفته میگن برو دنبال فیلم دوربین مداربسته!!!! چه خبره تو این مملکت؟ اخر هم دیدن من پیگیرم برای اینکه خودشونو راحت کنن گفتن برو شکایت کن و منم شکایت کردم چون خیلی بهم زور اومده. خانمای گرامی به همسراتون هم بگین مواظب باشن راهکاری ندارم که بگم بجای موتوری اسنپ از وسیلهٔ دیگه استفاده کنین اما بهرحال حواستونو جمع کنین چون ظاهرا اسنپ هم به ناوگان دزدای گرامی پیوسته 

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسنپ دی. جی اینا همشون نمونش همون تخفیفای دیروز مثلا اسنپ مارکت تخفیف داش ولی تو فقط ی محصول میتونستی بخری همونم بر میداشتی ثبت سفارش نمیشد میرفتی از همون مارکت بخریش میگفت در صورتی ک بتونی تو اپ بخری تخفیف داره وگرنه نداره 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دیجی کالا  اسنپ جفتشون قبلا معتبر بودن الان دزد و بیشرف 

تیپاکس هم همینطور قبلا بسته رو کامل میرسوند اما چند وقتیه از محتویات بسته کم میشه همه جا شده دزدی 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اسنپ دی. جی اینا همشون نمونش همون تخفیفای دیروز مثلا اسنپ مارکت تخفیف داش ولی تو فقط ی محصول میتونست ...

دقیقا دوست من 2ساعت داشت کلنجار میرفت برای گرفتن تخفیف بلک فرایدی آخرم نتونست روانی شد

یعنی امضایی چیزی نمیگیرن وسیله رو تحویل میدن؟

خب این باگ اسنپه بلید رفعش کنه 

اگه ندارن درسته براشون محرز نیست ولی مقصرن شما شکایت کن وقتی ثابت شد و تموم شد از اسنپ هم شکایت کن بابت وقتت دادگاه رفتنت و این چیزا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دقیقا دوست من 2ساعت داشت کلنجار میرفت برای گرفتن تخفیف بلک فرایدی آخرم نتونست روانی شد

دزدن همشون 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یعنی امضایی چیزی نمیگیرن وسیله رو تحویل میدن؟خب این باگ اسنپه بلید رفعش کنه اگه ندارن درسته براشون م ...

دوستان پارتیشون کلفته اگرنه اینجوری مردم رو غارت نمیکردن

اسنپ واقعا بی خوده

من چندبار ماشین گرفتم کرایه رو دادم ولی برام زدن بدهی و جریمه

هفته پیش ماشین گرفتم ۱۰۰ تومنی دادم راننده .۳۰ تومن بم بقبه داد. اومدم بالا از شرکت زنگ زدن که پول راننده رو ندادی و حلالت نمیکنه و برو بده...

گفتم بابا من مول دادم ایشون هم بقیه رو بم پس داد .چجوری اگه پول نگرفته ازم بقیه پول بم برگردونده!!!!!

گفتن نه باید ثابت کنی... 

خیلی بی شرفن

دوستان پارتیشون کلفته اگرنه اینجوری مردم رو غارت نمیکردن

باشه بازم تو تلاش خودت رو بکن خیلیا پارتیشن کلفت بوده ولی جریمه دادن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

دستور هم دادن جناب دزد سفر رو لغو کن من درصد ندم به اسنپ گفتم آقاجان این چه حرفیه؟ کارتو انجام بده هزینش رو بگیر. اگه اینکارو میکردم دیگه فکر کنم جوابم رو هم نمیداد اسنپ تحت هیچ شرایطی اگر راننده بهتون گفت کنسل کنین اینکارو نکنین و محکم جوابشو بدین