2777
2789

بی احترامیش در حد رفتارش بوده وگرنه هیچی ب زبون نمیاره ک جوابشو بدم این مند میسوزونه

یه جووون از دست دادم ک از خانواده خودم بود فقط یکروز اومد ۱۰دقیقه نشست ورفت بدش من رفتم خونش هنوز چهلم نشده بود مشکی پوشیده بودم اون یه لباسی پوشیده بودک اصلا ن دیدم ک بپوشه یه توننیک سفید صورتی با روسری قرمز همشم ب من زیر چشم نگا میکردونیش خندمیزد برام سوال بود چرااینکارارومیکنه 

راستش از بداون اتفاق کامل برام بی ارزش شد ولی باهاش بد نشدم 

اماچندنفری از فامیلش فوت کرد واز فامیلای جاریام ک دیدم رفتارش یجور دیگه س مثلا واسه عموی جاریم مشکی پوشید یا هی زنگ میزد ک زنگ بزن بهش تسلیت بگو

و رفتارای دیگش ک همیشه فرق من باجاریم دادمیزد ک منو انگار ادم حساب نمیکنن بچم دنیااومد نیومدن بداز ۴ماه خودش تنها اومد ک انگار قهر بود منم بحثم شد باهاش وقهر کردم الان خاله شوهرم چن روز پیش بداز دوسال اومد خونم میگفت توگذشت کن و بهش زنگ بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و رفتارای دیگش ک همیشه فرق من باجاریم دادمیزد ک منو انگار ادم حساب نمیکنن بچم دنیااومد نیومدن بداز ۴ ...

اصلا اشتباه منو نکن 

من هی گدشت کردم تهش قطع رابطه کردم 

دیدن بچه منم نیومدن ولی دیدن بچه جاری رفتن طلا کادو بردن منو پاگشا نکردن اونو کردن

منم هی گدشت تهش که با اون همه کمک یه زنگ به من نزدن چه برسه کمک شدم کینه ای

اهمیت نده.اونکه لباس قرمز و صورتی پوشیده شعور خودش و رسونده.کلا مادرشوهرها چشم دیدن عروس و ندارن .

همین ک بیشعوره رومخه ادعای باشعوری باکلاسیشم میاد