2777
2789

آخرای هشتاد و اوایل ۹۰ 

نمیتونی بهش دستور بدی که دوست پسر یا دوست دختر داشته باش یا نه پس بهتره باهاشون درست رفتار کنید از مشاور کمک بخواین 

طرف تاپیک زده چون تو شهر مون دخترا رل میزنن شوهرم میگه نمی‌خواد دختر ۱۳ سالمون ادامه تحصیل بده و بره خیاطی یاد بگیره 

یعنی چی آخه ؟ الان دوس پسر نداشته باشه چند روز دیگه که داره الان جامعه با قبل فرق کرده ما نمی‌توانیم بچه هارو محدود کنیم چرا ؟ چون بدتر میشن مثل نسل قبل نیستن 

پس بهتره از راه درست وارد بشید 

💚🌱

رسما دارن برا آینده ی یه آدم تصمیم میگیرن.فردا اون بچه بزرگ بشه بگه چرا نذاشتین مثل همسنو سالام تحصیل کنم چه جوابی قراره بدن؟ اینطوری قضیه ی دوست پسرو براش پررنگتر میکنن باعث میشن مستقیم بره سمتش و براش جالب باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب داشته باشه هم چی میخواد بشه مگه بهتر از اینه ک پنهونکاری کنه

دقیقا بخاطر ترسشون ، تو خفا هزار جور سو استفاده میشه ازش چون پسره تهدیدش می‌کنه اگ این کارو باهام نکنی به خانوادت میگم 

بابا خانواده باید جای باشه که توش امنیت داری اگ آسیبی میخواستن بهت بزنند باید به اونا بتونی بگی 

💚🌱

رسما دارن برا آینده ی یه آدم تصمیم میگیرن.فردا اون بچه بزرگ بشه بگه چرا نذاشتین مثل همسنو سالام تحصی ...

والا دقیقا بخاطر کاری که نکرده مجازاتش میکنن معلومه اون کارو انجام میدن 

بنظرم بهتره از مشاور کمک بگیرن و اینجور روابط رو براش توضیح بدن و حتی واکسن اچ پی وی هم براش بزنند 

💚🌱

خیلی از پدر و مادرا اصلا بلد نیستن چجوری بچه بزرگ کنناصلا نمیدونن وظیفشون حمایته نه محدود کردن

من خودم جزو اونایی بودم که از طرف مادرم و داداشم شدید محدود شدم من تو همون محدود شدن مخفیانه گوشی خریدم  رابطه دوستی داشتم چرا چون برام عجیب بود می گفتم یعنی چرا منو محدود میکنن دلیلیش چیه من که کار اشتباهی نمیکنم چرا باید داداشم داشته باشه من ن 

هزار جور اتفاق دیگه 

💚🌱