2777
2789
بعد چند سال از ازدواج جک خریده هر چند جک هم‌به ماشین عادیه..

البته زیاد نمیشه از رو ماشین سنجید من مولتی میلیاردر دیدم پژو داشته😂

خودش باید وضع مالی خانوادش با اون آقا بسنجه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

البته زیاد نمیشه از رو ماشین سنجید من مولتی میلیاردر دیدم پژو داشته😂خودش باید وضع مالی خانوادش با ا ...

اینی که شما میگی خیلی کمه و‌خسیسن اکثرا.اونی که داره اکثرا استفاده میکنن خوب میگردنعقده ای همنیستن.ولی اینکه بگی من جک دارم پسره پراید کنسله خنده داره

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اینی که شما میگی خیلی کمه و‌خسیسن اکثرا.اونی که داره اکثرا استفاده میکنن خوب میگردنعقده ای همنیستن.و ...

نه اتفاقا خیلی زیادن 

من اکثرا آدمای اطرافم ماشین معمولی دارن در صورتی که خیلی پولدارن خسیس نیستن بعضیا واسه ماشین هزینه نمیکنن 

خنده دار نیست که اگه واقعا وسع پسر اندازه همون پرایده تو ۳۰ سالگی یعنی ضعیفه از نظر مالی

برا ازدواج معیارای مهم تری هست.اخلاق نجابت چشم پاکی سلامت روان کاری بودن.اینکه جک دارید و اون م

پراید خیلی نشون نمیده سطح مالیتونو.اگر اختلاف طبقاتی قابل توجه دارید و فکر میکنی نمیتونه خواسته هاتو براورده کنه اون موقع کنسل کن.

نه اتفاقا خیلی زیادن من اکثرا آدمای اطرافم ماشین معمولی دارن در صورتی که خیلی پولدارن خسیس نیستن بعض ...

باشه هر چی تو بگی من ادمی که شما میگی انقد زیاد ندیدم.فقط دوست دارید منو قانع کنید که نمیتونید من اصلا حرف شما برام معیار نیست