2777
2789

اصلا تهاجمی رفتار نکن اصلاااا

با ارامش بشین باهاش صحبت کن یادت باشه دعوا کردن و بحث و جدال اوضاع رو بدتر میکنه

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمالا خودش اومده چون گوشیا تبلیغ نامناسب اینجوری زیاد میارن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

وایییی تروخدا باید قبل اینکه گوشی رو براش می‌خریدین یا روزای اول باهاش در این مورد ها حرف پیزدین بهش میگفتین که نباید هز جایی بره نباید جواب هر کسی رو بده نباید به هر کسی پیام بده

یه ویدیو رقص بود که بد نبود ولی زیرش پر از کامنت های ناجور بود

خب عزیزم ملت کامنت میزارن به اون بچه چه ربطی داره

من فکر کردم محتوای مستهجن تو گوشیش دیدی !

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

برای ۱۴ ساله اشتباه کردید گوشی جدا خریدید الانم کاری نمیتونی بکنی واکنش نشون ندید بدتر میشه بیشتر سز ...

کلی سرش رو گرم میکنم ولی میگه دوستم برام فرستاد

از غم ای کاش ها چشمم کبود