[QUOTE=402633685]میگه چرا از جانب هردومون تصمیم گرفت اصلا از من نمیپرسه خودش تصمیم گیرندس شاید منو دوست نداره[/QUOTE. این که نمیشه نظر داد خواهرت باید ببینه رفتارش باهاش چطوره
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میگه چرا از جانب هردومون تصمیم گرفت اصلا از من نمیپرسهخودش تصمیم گیرندسشاید منو دوست نداره
خب اینم راست میگه
اگه برعکس بود چی ؟ آقا دلش میخواست ولی خواهر شما نه
خواهر شما باید تن بده به بارداری اجباری ؟
بچه باید نظر دو طرف باشه
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
به عنوان ی خواهر بهش گوشزد کن ک ی رابطه خراب شده از اول خراب نبوده ذره ذره با همین بی فکری ها و حرف و حدیث ها و اشتباهاته ک خراب میشه و حرمتها میشکنه و دیگه هیچی قابل جبران نیست ....
بگو دنبال تایید شدن و تاییدیه عشقش نباش وگرنه ته ی چاه گیرمیوفتی و زندگی خودته ک نابود میشهه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه چه ربطی داره..تازه ازدواج کردن نمیخواد الان بچه دار بشه...ولی نباید هر سری بخوره ضرر داره به شدت..بجاش از روش های دیگه برای جلوگیری استفاده کنه..بعدشم خواهرش چرا میاد اینا رو به شما میگه..کار بد رو خواهرت میکنه که بجای اینکه به شوهرش بگه میاد به شما میگه و شوهرش رو محرم نمیدونه و شوهرش رو دوست نداره پس😐