2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد مردی که خودش میره داروخانه اورژانسی میخره چیه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 27 پست
ب خواهرت از طرف من بگو .عزیزم یادت باشه دوستت داشته که باهات ازدواج کرده وگرنه الان دوس دخترش بودی ، ...

چقدر عالی گفتی

من دقیقا همینارو بهش میگم خواهر

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

[QUOTE=402633685]میگه چرا از جانب هردومون تصمیم گرفت اصلا از من نمیپرسه خودش تصمیم گیرندس شاید منو دوست نداره[/QUOTE. این که نمیشه نظر داد خواهرت باید ببینه رفتارش باهاش چطوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردعاقلی بچه دارشدن زمان میخوادبرنامه میخوادنمیشه که یکاره بچه بیاری بایدسبک وسنگین کنی بعدربطی به دوس داشتن هم نداره

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

میگه چرا از جانب هردومون تصمیم گرفت اصلا از من نمیپرسهخودش تصمیم گیرندسشاید منو دوست نداره

خب اینم راست میگه 

اگه برعکس بود چی ؟ آقا دلش میخواست ولی خواهر شما نه 

خواهر شما باید تن بده به بارداری اجباری ؟

بچه باید نظر دو طرف باشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

مردعاقلی بچه دارشدن زمان میخوادبرنامه میخوادنمیشه که یکاره بچه بیاری بایدسبک وسنگین کنی بعدربطی به د ...

منم گفتم ربطی به دوست داشتن نداره ولی میگه خیلی دلگیر شدم ازش

حالا باز براش باز میکنم 

کلا خواهر من خیلی حساس و احساسیه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

ا رژانسی هورمون هارو به شدت بهم میریزه سالی یکی دوبار زیاده بگو نمیخواین ال دی بخور،آیودی بزار ولی اورژانسی نخور

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
اورژانسی مال دوست دختر نه زن پس عقلش کمه

وا مگه با دوست دختر دراین حد رابطه میگیرن که اورژانسی لازم باشه 

تورو خدا نگین بچه وکم سن زیاده جو نگیره که طبیعیع

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
اورژانسی مال دوست دختر نه زن پس عقلش کمه

دقیقا همینم گفت 

میگه مگه دوست دخترشم 

مردم وقتی نامزدن حامله میشن من که زنشم کاملا 

منم خودم یذره بهش حق دادم

وا مگه با دوست دختر دراین حد رابطه میگیرن که اورژانسی لازم باشه تورو خدا نگین بچه وکم سن زیاده جو نگ ...

عزیزم خیلی فراتر از این حد هم هستش

الان بچه های کم سن و سال بیشتر از من و شما بلدن

بعدم همشون الان مدرسه هستن اینجا نیستن

چقدر عالی گفتیمن دقیقا همینارو بهش میگم خواهر

به عنوان ی خواهر بهش گوشزد کن ک ی رابطه خراب شده از اول خراب نبوده ذره ذره با همین بی فکری ها و حرف و حدیث ها و اشتباهاته ک خراب میشه و حرمتها میشکنه و دیگه هیچی قابل جبران نیست ....

بگو دنبال تایید شدن و تاییدیه عشقش نباش وگرنه ته ی چاه گیرمیوفتی و زندگی خودته ک نابود میشهه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نه چه ربطی داره.‌.تازه ازدواج کردن نمیخواد الان بچه دار بشه...ولی نباید هر سری بخوره ضرر داره به شدت..بجاش از روش های دیگه برای جلوگیری استفاده کنه.‌.بعدشم خواهرش چرا میاد اینا رو به شما میگه..کار بد رو خواهرت میکنه که بجای اینکه به شوهرش بگه میاد به شما میگه و شوهرش رو محرم نمیدونه و شوهرش رو دوست نداره پس😐

...