2777
2789

راهی داره کامل پاک بشه از هر کی میپرسم میگه یا گوشت اضافه میاره یا رو قرمزی میمونه

یه سری ها میگن لیزر نرو اصلأ گوشت اضافه میاره و رنگ پخش میشه بدتر 

یه سری هم میگن ریموو خوب نیست واقعا کسی رو دیدین تا حالا پاک کرده باشه 

ابروهای خودم بد نیست جو گیر شدم 9 سال پیش این کار رو کردم و بعدش چند بار ترمیم الان یه رنگ سیاه ضایع هست آبروی خودم گذاشتم رشد کرده اون بالا تر از ابرومه 

الان 25 سالمه واقعا خیلی ناراحتم که اینکا رو کردم😔😔

اگه کسی تجربه ای داره یا کسی دور و برش پاک کرده لطفاً کمکم کنه منم دعاش میکنم 🙏

اخه 16سالگی چرا همچین کاری کردی؟! 🫤😐

بهتره با پزشک مشورت کنی تاراهکار اصولی بهت بده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ۲۵ سالته.۹سال پیش هم تاتو کردی یعنی ۱۶ سالگی؟واجب بود مگه .. دختر ۱۶ ساله رو چه به تاتو کردن آخه 

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
چرا تاحالا پاک نشده من میزدم سر یه سال میرفت همه اشدوباره ترمیم الان چند وقته نمیزنم رشد ابروهام بهت ...

سری آخر رنگ مشکی زده الان نزدیک 4 ساله دست نزدم ولی هنوز همون قدر تیره مونده

اشکال نداره خودتو سرزنش نکن برو کلینیک پاک میکنن کامل میره

آخه یه خانمی بود روی بدنش یه اسم رو تاتو کرده بود و بعد که میخواست ازدواج کنه می‌گفت 17 جلسه رفتم پاک نشد و رنگش بد تر پخش شد اطراف پوستم بعد مجبور شده بود یه چیزی روش تاتو کنه دیده نشه اون ترسوندم وگرنه میخواستم برم لیزر 

می‌گفت برو ریموو کن