2777
2789
من قبل بارداری یک روز که گوارشم بهم میریخت، افسردگی میگرفتم و میگفتم من چجوری میخوام بارداریم رو بگذ ...

من بچه های دیگران رو که. میبینم واقعا عاشق بچهه هه میشم کلا خیلی بچه دوست دارم. 

اما بچه های دیگران یه خوبی دارن۰ اینه که بچه وقتی گریه کرد تو بغلت. میتونی تحویل مامانش بدی اما وقتی خودت مامان باشی تحویل خودت میدن بچه رو موقع گریه کردن 😂😂😂😂

ان شاالله به خوبی و خوشی و سلامتی 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 

من اصلا حالت تهوع نداشتم سر دخترم ، میتونم بگم ویار هم نداشتم. یه کم معدم ترش میکرد که وقتی چهار ماهم  تموم شد اونم درست شد

الان چند روزه شک دارم باردار باشم، یه کم حالت تهوع دارم ، البته بالا نیاوردم ولی حسش و دارم ، دو روز پیش چند قطره خونریزی داشتم و بعد قطع شده ، کمر درد داره منو میکشه. امروز میرم بی بی چک میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه های دیگران رو که. میبینم واقعا عاشق بچهه هه میشم کلا خیلی بچه دوست دارم. اما بچه های دیگران ی ...

همونش هم ارام بخش و لذت بخش هست. 

این که ببینی بچه فقط تو بغل تو و کنار تو اروم میشه حس فوق العاده ای داره. 

اینکه میبینی تو شدی مامن ارامشش، لذت داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همونش هم ارام بخش و لذت بخش هست. این که ببینی بچه فقط تو بغل تو و کنار تو اروم میشه حس فوق العاده ای ...

منکه تجربه شوو نداشتم چون فعلا پدرشو ندارم😂😂

ولی اینطور که شماتعریف میکنیدد. حتما خیلی حس خوبیه مادر شدن

من تا هفته ششم بارداری هیچ علائمی نداشتم جز لکه بینی ولی بعد اون تا الان که هفته ۱۱ هستم تا حد مرگ ر ...

دو هفته عذاب تحمل کن یهو کم میشه منم باورم نمیشه چطوری رد کردم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یعنی بارداری انقدر سخته؟چجوری تحمل میکنین خانمای باردار این حالت تهوع. ها و معده درد هارو؟

به سختی 

مجبوری

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

منکه تجربه شوو نداشتم چون فعلا پدرشو ندارم😂😂ولی اینطور که شماتعریف میکنیدد. حتما خیلی حس خوبیه ماد ...

فوق العاده ست

اینکه یه موجود کوچولو،  به حضور تو نیاز داره،  به پناه بودن تو نیاز داره، حال خیلی خوبیه. 

سخته اما شیرینه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فوق العاده ستاینکه یه موجود کوچولو، به حضور تو نیاز داره، به پناه بودن تو نیاز داره، حال خیلی خوبی ...

پس تحمل اینهمه سختی میارزه. به. شیرینی اخرش

پس تحمل اینهمه سختی میارزه. به. شیرینی اخرش

قطعا همینه

مخصوصا درد زایمان رو تحمل میکنی، لحظه خروج نوزاد و گذاشتنش روی سینه ات، واقعا حالت رو دگرگون میکنه و کل سختی ها یادت میره. 

ارامشی میگیری عجیب غریب. 

بعدش میدونی چی خوبه؟؟؟؟ اینکه بچه خودته و هی میتونی بگیری بچرونی. 😂 بغلش کنی. بوسش کنی. 

بچه فرد دیگه رو نمیشه انقدر راحت چِلوند. 😂😂

مجبوری یا حس شیرینی بعدش که بدنیا میاد مجبورتت میککنه تحممل. کننی؟

اون لحظات انقدر حالت بده ک به هیچی نمیتونی فکر کنی من فقط گریه میکردم مداوم میگفتم خدایا من ضعیفم تو قوی 

کمکم کن 

ولی به نی نی ها تو شکمم میگفتم کسی حق تداره به شما تو بگه ها شما تلاش کنید بزرگ شید 

هی کم میاوردم هی میگفتم خدایاشکرت 

قطعا همینهمخصوصا درد زایمان رو تحمل میکنی، لحظه خروج نوزاد و گذاشتنش روی سینه ات، واقعا حالت رو دگرگ ...

پس یه حس و حال خوبی داره ! من فکر میکردم همش دردسره 

😂😂