2777
2789
اون لحظات انقدر حالت بده ک به هیچی نمیتونی فکر کنی من فقط گریه میکردم مداوم میگفتم خدایا من ضعیفم تو ...

با اون حال بازم فکر بچه ها بودی خب این حسم شیرینه خداحفظشون کنه برات

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 
با اون حال بازم فکر بچه ها بودی خب این حسم شیرینه خداحفظشون کنه برات

فداتشم خدا بهت نی نی سالم صالح عطاکنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس یه حس و حال خوبی داره ! من فکر میکردم همش دردسره 😂😂

چرا میگن سخت ولی شیرینه؟ 

چون همین دردسرا سخته. 

مثلا اوایلش کم خوابی داره مادر، نوزاد بدقلقی داره. هنوز قلق خواب و شیرخوردن و پوشک و تعویضش و این چیزهارو، دستت نیومده. یا با یک سری محدودیت ها ممکنه روبرو بشی. 

ولی شیرینه چون بغلش میکنی اروم میشی. بهش رسیدگی میکنی اروم میشی.  بهت میحنده کیف میکنی. 

لباس هاش کوچیک شدن و باید سایز جدید بپوشونی کیف میکنی. 

و.... 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

انشالله فقط میگم یعنی میشه منم معمولی بشمبرم بیرون برم خرید

نه نمیشه فعلا چون باید مواظب دهانه رحمت باشی باز نشه و... 

انرژیت تحلیل نره 

ولی وقتی ۱۱ هفته بودم همین تو سایت یکی بهم قول داد دو هفته دیگه بهتر مبشم باورنکردم 

منم الان به تو قول میدم ۲هفته دیگه علائمت یهو کم میشه

نفس میکشی

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عزیزم انشالله .درسته سه ماهه اول میگن سخته

انشالله وسط استراحت میکنیم میریم سه ماهه سوم😁😁😁😁

من سر بچه اولم سه ماهه سوم بدتر از سه ماهه اول بودم سوزش معده بد خوابی داغی بدن

یا ابولفضل

سوزش معده بیشتر از همه تنمو میلرزونه

راهی نداشت فقط باید تحمل میکردی؟