2777
2789
عنوان

خاطره 14 سال پیش دوران عقد

329 بازدید | 12 پست

وقتی میبینم یکی دوران عقد خوبی داره ناراحت میشم خیلی، یادمه میخواستیم تلویزیون بگیریم خواهر شوهرمم اومده بود با شوهرش ، اون با فروشنده حرف میزند هی در مورد مدل و اینا میپرسید شوهرمم منو برد بیرون اینقد دعوا کرد که تو نباید در مورد مدلش تحقیق میکردی ببین خواهرم ، اون موقع همن 20 سالم بود ن اینترنتی بود انچنان ن چیزی منم یه دختر بی زبون بودم هیچی بلد نبودم ،یکی نبود بش بگه تو که اگه از اون شارلاتان  ها میخواستی چرا اومدی سراغ من 

از همون اول حتی برا خرید جزعی ترین چیز تفاهم نداشتیم ، همش دعوام میکرد، اخر رفت همه ی وسایلو و با خواهر مادرش خرید ما رسم جهیزیع نداریم فقط وسایل اشپزخونه،  وفتی اومدم حتی  موکت ها رو گذاشته بودن خواستن وسایل اشپزخونه رو بچینم که اونا هم اومده بودن این و اونجا بزار اون و اینجا بزار 

خیلی حسرت میخورم چرا همون موقع نزذم زیر همه چی ، دوران عقدم همش گریه بود کسی نبود راهنماییم کنه، 

چند روز پیش خواهر شوهر کوچکم رفت تلویزیون بهره یادم ب خودم افتاد گفتم مردم با دلخوشیی میرن خرید 

تو رو خدا اگه اول عروسی تونه فهمیدید اشتباه کردید تمومش کنید ، دوران عقد باشه که چ بهتر ، من خاطرات گذشته نمیزاره زندگی کنم ، حس تنفر گرفتم ازش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما مطمئن باش دوران عقد برای خیلی ها تلخ و سخته 

و فراموش کردنش سخت تر اما چاره ای نیست خودت باید ب خودت کمک کنی 

چرا خودتو اینقدر دوست نداری ک چهارده سال این نفرت رو داری حمل میکنی البته تا پنج سال اول طبیعیه ک ادم ناراحت باشه ولی بعدش نه ! باید راه خوشحال کردن خودت رو بلد بشی

به نظرم احتیاج به تراپی داری 

درسته خاطرات تلخیه و حق داری ناراحت شده باشی 

اما یه روان سالم ،خودش رو با یاداوری خاطرات گذشته اونم ۱۴سال پیش ناراحت نمیکنه مدام 

اگه شرایط الان زندگیت خوبه سعی کن در لحظه زندگی کنی 

هممون از این خاطرات زیاد داریم

این یه جور اختلال کمال طلبی هست که حالا ک از اول اینطوری شده دیگه درست نمیشه ... کی گفته اتفاقا خیلی هم درست میشه 

ازدواج یعنی زمین خوردن و بلند شدن یعنی ساختن یعنی توانایی حل مسئله 

تو ۲۰سالگی ات موندی همین نقطه ضعفت میشه

به نظرم احتیاج به تراپی داری درسته خاطرات تلخیه و حق داری ناراحت شده باشی اما یه روان سالم ،خودش رو ...

الانم همونه من براش بی ارزشم مدامممممم تحقیرم میکنه دقیقا مثه همون روزها من میگم دوران عقد ماله شناخته ، من اگه چشامو باز میکردم میفهمیدم،  خساست شذیذ ماهی 500 بم میدع در صورتی که پولداره ، به نیاز ام بی توجه ، بش میگم لباس گرمی میخوام میگه یه بار پالتو خریدی نپوشیذی ،بخدا خیلی خندع داره 10 سال پیش خریدم الان برا دخترمم خوب تیست اینقد تنگه خیلی لاغر بودم

تا وقتی توی گذشته سیر کنی خودت عذاب میکشی.سر مسایل سیزده سال پیش حال الانتو خراب نکن

این از کجا میاد ، این از بی توجهی هاش میاد ب زندگیم ناامیدم ، من هر روز ب طلاق فکر میکنم.  ب انتقام ، ب انتقام پولهایی که داشت و برا من خرج نکرد ب تحقیر هایی ک شدم ، ب مقایسه هایی که با زن های فامیل منو کرد.  بخدا خیلی اسم زن های فامیل و میورد ببین چقدر خوبن چ کاراش ون درسته

این از کجا میاد ، این از بی توجهی هاش میاد ب زندگیم ناامیدم ، من هر روز ب طلاق فکر میکنم. ب انتقام ...

یعنی الانم باهاش مشکل داری پس

خب همینا هم باعث میشه گذشته از ذهنت پاک نشه

هروقت مقایست کرد بگو هروقت تو مثل فلانی بودی منم مثل زنش میشم

یا بگو یه نگا به خودت بنداز بعد از من ایراد بگیر

بچه داری؟طلاق با وجود بچه وحشتناکه چون این وسط قربانی میشه

یعنی الانم باهاش مشکل داری پسخب همینا هم باعث میشه گذشته از ذهنت پاک نشههروقت مقایست کرد بگو هروقت ت ...

دارم 13 سال شوهرم میگه بچه بیاریم اخه من چجوری میتونم سخته برام ذهنم درگیرع. اون دعواشو میکنه میره ، منم که تو دلم میمونه

دارم 13 سال شوهرم میگه بچه بیاریم اخه من چجوری میتونم سخته برام ذهنم درگیرع. اون دعواشو میکنه میره ، ...

ینی بچه دوم میخواد ؟بهش بگو نه که خیلی رفتارات ایده آله بایدم یه بچه دیگه تو این زندگی بیچاره کنم

نیاری اصلا

ینی بچه دوم میخواد ؟بهش بگو نه که خیلی رفتارات ایده آله بایدم یه بچه دیگه تو این زندگی بیچاره کنمنیا ...

من تو زندگیم همیشه از خودم گذشتم اوایل که دست روم بلند میکرد تو رویام بود طلاق بگیرم ارزوم بود ولی بخاطر. خواهرام میگفتم حالا میخوان شوهر کنن میگن خواهرشون طلاق گرفته تو ازدواجشون تاثیر میزارع ،بعدم بخاطر بابام مامانم، الان بخاطر دخترم گ یه خواهر بزادر داشته باشع اینده بی کس نشه ب بچه فکر میکنم