2777
2789
عنوان

معنی این کارای شوهرم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 147 پست
خیلی کم...خیلی کم...جی بشه دلش بخاد...من یه زمانی خیلی پیش قدم میشدم..ولی الان دیکه همونم نمیکم بهش. ...

همینه

مردا اگه نیاز جنسی به زن نداشته باشن همه مدله رفتاراشون صفره

مشکل اصلی زندگیتون همینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط میخام ک نباشم پیشش..فقط نبینمش...هزاران بار بهش کفتم هرجا خسته شدی دلت نخاست ول کن برو.بارها گفت ...

این دیگ کیه مث معما میمونه ولی بنظرم همینکه سکوت میکنه چیزی نمیگه ینی نمیخاد بری و طلاقت بده ولی کاش با زبان آدمیزاد بگه بهت

این دیگ کیه مث معما میمونه ولی بنظرم همینکه سکوت میکنه چیزی نمیگه ینی نمیخاد بری و طلاقت بده ولی کاش ...

دقیقا افزین.مث‌یک علامت سوال بزرگ برام...خسته شدم از بس خودم حدس زدمش...دلم رایطه خوب میخاد...یکی ک نگام‌کنه..توجه کنه..منوببینه

بلده چجوری زبون بریزه انقدر قربون صدقه دخترام‌میره.ولی من هیجی.خب کسی ک بلد نباشه کلا انجام نمیده... ...

یاد نگرفته اسی

بهش بگو من دقیقا همون دختر ۵ ساله م که محبت و توجه میخواد 

چی میشه به دخترت محبت کن به منم همونجوری محبت کن دلم گرم بشه

خیلی بابای خوبیه.اونقدر ک اونا رو‌دوست داره منو دوست ندارم.دخترام هلاکن براش.همه فامبل میدونن..حتی ف ...

نکنه چشم تون زدن دلت سرد شده

نمک شنیدم خوبه

اسی ارزششو داره برای این زندگی تلاش کنی