2777
2789
عنوان

معنی این کارای شوهرم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 147 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون تازه عقد کرده بودیم براش جدید بود...بعدم همیشه خودش اشک منو‌درمیاره..دیروزم با زبون خوش کفتم سرم ...

اینکه همیشه خودشون اشک ادمو سرازیر میکنن که بله.

مردا همشون عصبی شدن نمیتونی چیزی بگی فورا از کوره در میرن.شرایط اقتصادی هم کاری باهاشون کرده که خودشونم نمیشناسن کمی گذشت کنیم به نفع خودمون و زندگیمونه

من بازم میگم زیاد سخت نگیر

بچه هم دارین؟

مثلا یه زمانی خیلی برام‌مهم بود..همیشه کمدشو‌چک میکردم..مرتب میکردم..خودش میفهمید...وسایلاش مرتب..از یه جایی به بعد..دیکه نکردم...چون دلیلی برای کارم‌نداشتم.و خودش اخرم گفت..گفت یه زمانی خیلی کمدم مرتب بود کمدمنو یه نکاهی میکردی الان ک هیجی..خب نمیفهمه جرا ...

اینکه همیشه خودشون اشک ادمو سرازیر میکنن که بله.مردا همشون عصبی شدن نمیتونی چیزی بگی فورا از کوره در ...

کاریش ندارم.اصلاکاری بکارش ندارم...مهم نیست برام خیلی وقته..اما دلیل این کارایی ک از دیروز میکنه رو‌نمیفهمم.ک سوال کردم ازتون.

مثلا یه زمانی خیلی برام‌مهم بود..همیشه کمدشو‌چک میکردم..مرتب میکردم..خودش میفهمید...وسایلاش مرتب..از ...

چرا مردها عین هم نیستن؟! شوهر ابجیم بیشتر از شوهر من توجه میکنه با کوچکترین حرکت ابجیم متوجه میشه جریان چیه پیگیری میکنه تا حل نشده هم بیخیالش نمیشه گاهی میگم کاش همه مردها مث هم بودن البته از این نوعش🥴

یادم رف گفتی بچه هارو برد حموم..

خیلی بابای خوبیه.اونقدر ک اونا رو‌دوست داره منو دوست ندارم.دخترام هلاکن براش.همه فامبل میدونن..حتی فکر میکنن خیلی عاشقمه.بخدا هرکی میبینه میکه خوشبحالت..شوهرت گوش بفرمانته..انقدر هواتو داره..فلانه...ولی خی چ فایده

پشمک مغرور😂😂😂😂

حالا اینسری رو آشتی کن ولی بهش بگو این رسم ناز کشیدن نیست

یادش بده خب الان بلد نیست 

برعکس شوهر من که انقدر حرفه ای شده تو ناز کشیدن بعده دعوا که دیگه یه وقتایی حالم بد میشه از اینکاراش... 

یک عدد آواتار ساکن پاندورا یا همان سرزمین ناوی ها هستم...