ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چون تازه عقد کرده بودیم براش جدید بود...بعدم همیشه خودش اشک منودرمیاره..دیروزم با زبون خوش کفتم سرم ...
اینکه همیشه خودشون اشک ادمو سرازیر میکنن که بله.
مردا همشون عصبی شدن نمیتونی چیزی بگی فورا از کوره در میرن.شرایط اقتصادی هم کاری باهاشون کرده که خودشونم نمیشناسن کمی گذشت کنیم به نفع خودمون و زندگیمونه
مثلا یه زمانی خیلی براممهم بود..همیشه کمدشوچک میکردم..مرتب میکردم..خودش میفهمید...وسایلاش مرتب..از یه جایی به بعد..دیکه نکردم...چون دلیلی برای کارمنداشتم.و خودش اخرم گفت..گفت یه زمانی خیلی کمدم مرتب بود کمدمنو یه نکاهی میکردی الان ک هیجی..خب نمیفهمه جرا ...
مثلا یه زمانی خیلی براممهم بود..همیشه کمدشوچک میکردم..مرتب میکردم..خودش میفهمید...وسایلاش مرتب..از ...
چرا مردها عین هم نیستن؟! شوهر ابجیم بیشتر از شوهر من توجه میکنه با کوچکترین حرکت ابجیم متوجه میشه جریان چیه پیگیری میکنه تا حل نشده هم بیخیالش نمیشه گاهی میگم کاش همه مردها مث هم بودن البته از این نوعش🥴