2777
2789
عنوان

معنی این کارای شوهرم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 147 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیخیاله تو باغ نیس کلا😂😂😂یا میخاد بگه میخای حرف بزن میخای نزن🥴

نمیزنم دیکه‌خسته شدم از دستش...دریغ از یک‌کلمه توجه.وقت کریه میکنم هیجی نمیکه..دیکه اینکاراش که فایده نداره

نمیزنم دیکه‌خسته شدم از دستش...دریغ از یک‌کلمه توجه.وقت کریه میکنم هیجی نمیکه..دیکه اینکاراش که فاید ...

بیشتر مردها با رفتارشون میگن دوست دارم ولی وقتی گریه میکنی اهمیت نده اینو درک نمیکنم بی انصافیه🙄😐

آهانخوب چرا نمیدی طلا برای سرمایه گذاری هست اگه هدفش خوبه همکاری کن با پول اون خرید با خودت شاغلی؟

چون میبره حیف میکنه.براتعمیر ماشین‌میخاد.جون وقتی نصیحتش میکنم نظرمیدم راجب مخارج اهمیت نمیده..موقع گرفتاری یاد من میفته.

نمیچسبه ب دلم.

ببین دیگه باید با این نوع رفتار اون کنار بیای بعضی مردای محبت کلامی ندارن ولی با انجام رفتار و کارهایی معلوم میشه قبول دارن اشتباه کردم 

زندگی تلخ نکن برای چایی صدا زد برو اشکال نداره

چون میبره حیف میکنه.براتعمیر ماشین‌میخاد.جون وقتی نصیحتش میکنم نظرمیدم راجب مخارج اهمیت نمیده..موقع ...

نه خوب برای تعمیر ماشین که طلا نباید فروخت 

فکر کردم شاید سرمایه گذاری می‌کنه مثلاً خونه زمین ماشین