2777
2789
عنوان

میخام فقط بنویسم کسی حال داشت راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم فعلا ی ماهیه ب خودم اومدم و واقعا بازارم خراب بود و من بی انگیزه فعلا درگیر جور کردن قسط و ا ...

وکیل‌هایی هستن که رایگان دادگاه معرفی میکنه، برو سراغ اونا که هزینه نداشته باشه واست

و اینکه سعی کن نفقه بچه رو مادام بگیری حداقل یه گوشه از خرجاتو پوشش بده، لطفا از مهریه هم نگذر، اگر چیزی داره بگیر ازش، ماشین حقوق ملک هرچی... 

حتی در صورت صلح هم بازمممممم اگر چیزی داره بگیر بنام خودت کن

در صورت جدایی هم هرچی حقت هست رو بگیر

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

رفت خونه مامانش الانم نمیدونم کجا سر کارهاووو دادگاه نرفتی اینقدر باید هزینه کنیمن الان حکم مهریه و ...

آره هرجورمیتونی دهنشوسرویس کن نذارخوش خوشانش بشه این که نشدبری یکیوبدبخت کنی بچه هم بذاری تودامنش بعدببینی سختته اونوبامشکلات بذاریو فرارکنی ببخشیدهاولی خیلی ........ه

عزیزم داستانتو خودتم خیلی ناراحت شدم از بعضی مردای سرزمینم که قدر شیر زندایی مثل تو را نمی‌دوننتوکل ...

من فقط پول وکیل نداشتم وگرنه با حق طلاق 2ماهم نمیشد طلاقم

فقط میگفت دیگه نمیتونم مسیولیت زنو بچه قبول کنم راحتم الان

میدونین ی عمر گفتم چیزای مهمتر از پولم هستپول همه چیز نیستولی الان بهش رسیدم پول همه چیزههمه چیززززز ...

عرضه و جنم همه چیزه! صبح سر میدونا چقدر کارگر نشسته که جنم داره اومده برا خونوادش دنبال روزی....

پول خیلی مهمه، ولی این اگر جنم داشت حداقل با وجود همین درامد کم تلاششو میکرد تنهات نمیذاشت

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

درحد خرج اون ک نمیرسه اونم نمیاد

خب بچه ان کم کم بزرگ  میشه ولی اگه شوهرت پول و با ملک پدری داره تا ریال اخر ازش بگیر حتی بندازش زندان ولی عزیزم خدا بهت توان بده توکل ب خدا کن تا الان خوب با مشکلات جنگیدی الانم بجنگ بخاطر بچه ات میدونم داری فداکاری میکنی ...من خودم بودم نمیتونستم ادامه بدم الان از ترس اینکه نمیتونم کاری کنم از شوهرم جدا نمیشم...

من فقط پول وکیل نداشتم وگرنه با حق طلاق 2ماهم نمیشد طلاقمفقط میگفت دیگه نمیتونم مسیولیت زنو بچه قبول ...

الان کامل حق با شماست برای طلاق میگم 

نمیتونی از کسی پول قرض بگیری برای حق وکالت اینا 

اگر قصد طلاق داری خودت الکی عمر تو هدر ندهد ای مرد بی مسیولیت 

ولی انصافاخیلی قوی هستی ازهرمردی مردتر خداخودش مشکلاتتوحل کنه دیگه باون بی بخارفکرنکن تمرکزتوبذارروی ...

تمرکز خوندن ندارم وقتمم کمه

ازمون اومده افکارم نمیزارن

ولی کار خونه و مغازه عادت کردم دیگه

الان مهریه و نفقه اجرا بزاری مگه شوهرت داره بده ؟مگه اصلا ازش آدرسی داری ؟

نه اینم ی درده

ن داره ن میدونم کجاست

البته حدس میزنم پیش داداشش باشه ولی حدسه فقط

نمیدونم میگم بگیرمش دلم خنک شه یا میگن حداقل نفقه بچه رو بده