2777
2789
عنوان

خانما میشه بیایید وقتتون بزارید

98 بازدید | 13 پست

من دلم میگیره از  بدجنسی یکی از اعضای خانوادم

و واقعا از چشمم میوفتن سرد میشم.

خانوادگی داغونن.همش میگم خدایا دغدغه خوب بهشون بده ارام بگیزن حداقل..فقط میان دیکه زیاد محل نمیدم.و سکوت میکنم

چکار کنم دیگه؟دلم مبگیزه از این همه بدی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونا بدجنسن اخهفقط میتونم جوابشون بدم.اونم جدیداطوریه با روح روان ادم بازی میکنن

اینجوری که شما میگی بد جنس هستن که به قولی ذات بد نیکو نگردد ،شما سکوت کنی یا کوتاه بیای تاثیری تو رفتار اونا ایجاد نمیشه بلکه بدترم میکنن مگه اینکه خود شما هم مثل خودشون رفتار کنی که حداقل سبک شی و تبدیل به بغض و کینه نشه براتون

همین دعایی که می‌کنیمن همیشه وقتی یه نفر با حضورش و بد جنسی اذیتم می‌کنه اینو میگمخدایا جوری به خیر ...

الهیی امییین 🥺خدا انقدر سرشون با خوشی گرم کنه که دیکه بیخیال ما بشن

همش با خودم فکر میکنم اخرش میمیریم.چرا انقدر این ادما بدجنسی میکنن.چرا اخه

اینجوری که شما میگی بد جنس هستن که به قولی ذات بد نیکو نگردد ،شما سکوت کنی یا کوتاه بیای تاثیری تو ر ...

دقیقاا.باور کن دیگه بعد از سالها سکوت.حرف میزنم.ولی روح روانم اذیت میشه.باز میگم خدایا حداقل منو دور کن از اینا

بخدا دنیا انقدری ارزش نداره.اینطور ادما انقدر جدیش گرفتن

اینجوری که شما میگی بد جنس هستن که به قولی ذات بد نیکو نگردد ،شما سکوت کنی یا کوتاه بیای تاثیری تو ر ...

اینطوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه هی هر کی هر کاری کرد بریم دنبال تلافی و ما هم بدجنس بشیم

یه بیت شعر هست دوسش دارم

هر کس بد ما به خلق گوید...

ما خوبی او به خلق گوییم...

تا هر دو دروغ گفته باشیم

در نهایت هر کاری کارما داره پس شما همون خوب بودن رو انتخاب کنید و در نهایت خیرش به خودتون برمیگرده💖💖💖🌟🌟🌟🌟

اینطوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه هی هر کی هر کاری کرد بریم دنبال تلافی و ما هم بدجنس بشیمیه بیت شعر ه ...

حرف شما درست ولی هرکی نظر خودشو داری و از زاویه دید خودش نظر میده و در نهایت ایشون خودش تصمیم درست رو میگیره پس قطعاً احتمالش وجود داره که همه با شما هم نظر نباشن دوست عزیز

حرف شما درست ولی هرکی نظر خودشو داری و از زاویه دید خودش نظر میده و در نهایت ایشون خودش تصمیم درست ر ...

قبول دارم من صرفا نظر خودمو از دید خودم دادم آدمها متفاوت هستند

در پناه نور🌟🌟🌟🌟

درکت میکنممن پذیرفتم که نمیتونم اون آدم رو عوض کنم فقط سعی میکنم مثل اون نشم و آنقدر بدجنس و بدذات ن ...

ممنوتم از درک و محبتت 🙏💓

واقعا دیدیی حتی میخوایی از خودت دفاع کنی.از تویی که ادم خوبی هستی.میگن بدی.در ثورتی که تو خوبیی..

واقعا نمیشه عوض کرد همه طبق میل ما رفتار کنن.موافقم

ولی کاشکی همه خوب بودن.همه محبت میکردن به هم

پس شما سعی کن فاصله بگیری و دیداری نداشته باشی باهاشون

من فقط میتونم سکوت کنم و جایی نیاز بود حرف بزنم.. وقتی انقدر تباهن.چون بیشتر مواقع جلوی چشمم هستن..اگه واقعا شرایطشو داشتم.ارتباطی باهاشون نمیگرفتم.