2777
2789

برای سرمایه گذاری موتوری خریده بودم که به عنوان امانت دادم برام نگهدارن

حالا بدون اجازه من موتور فروختند و پولشو به جیب زدند 

لطفا برام دعا کنید بتونم یا موتورم رو پس بگیرم یا پولم رو🥲🤲🏻💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سند مالکیت نداشتی ؟ سند عادی منظورمه میتونی فروشنده رو شاهد خودت بگیری که از اون خریدی و مالک بودی

متاسفانه موتور سند سفیده اینا بخاطر همین موضوع دارن سو استفاده میکنن و میگن موتور مال تو نیست درحالیکه دستشون امامت بوده

متاسفانه موتور سند سفیده اینا بخاطر همین موضوع دارن سو استفاده میکنن و میگن موتور مال تو نیست درحالی ...

چه آدم های بدی ... برو به فروشنده که موتور ازش خریدی درخواست کن که بیاد برات شهادت بده اگر شکایت کردی اگر هم در حضور کسی خریدی چند نفر رو شاهد بگیر بعد پول موتور رو هم اگر از بانک منتقل دادی مدرک انتقال پول به حساب فروشنده رو هم بزار رو پرونده که خریدی و مالک بودی اگر هیچ مدرک دیگه هم وجود نداشته باشه فکر کنم میتونی تقاضای سوگند بدی از دادگاه اما بیشتر شاهد جمع کن 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

چه آدم های بدی ... برو به فروشنده که موتور ازش خریدی درخواست کن که بیاد برات شهادت بده اگر شکایت کرد ...

شاهد زیاد دارم فقط برام دعا کن دادگاه به نفعم بشه

شاهد زیاد دارم فقط برام دعا کن دادگاه به نفعم بشه

باشه عزیزم چشم اگر شاهد داری ان شاالله دادگاه به نفعت رای میده مطالبه ضرر زبان هم انجام بده برو دادگاه دادخواست مطالبه اجرت المثل ایامی که ازت گرفته بودنش رو هم بده 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️