2777
2789
عنوان

حمله آسم

126 بازدید | 26 پست

نصف شبی چی کار کنم دارم از نفس تنگی میمیرم آنقدر سرفه کردن خفه شدم اسپری مو هم پسرم گم کرده شوهرم خوابیده یه راهکار بدید

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه همیشه اسپری می‌زنی همسرت رو بیدار کن برات بخره 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

بیدار نمیشه

اگه آسم داری که باید پاشن... 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

اگه آسم داری که باید پاشن...

سابقه تنگی نفس دارم ولی سه سال بود که حمله نداشتم تنگی نفس نبود استرس زیادی که داشتم دوباره برگشته

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
سابقه تنگی نفس دارم ولی سه سال بود که حمله نداشتم تنگی نفس نبود استرس زیادی که داشتم دوباره برگشته

دوباره مراجعه کن دکتر عزیزم 

چه اسپری‌ای می‌زدی؟