2777
2789
عنوان

هیچ احدی به اندازه من بدشانس نیس

68 بازدید | 8 پست

بیش از حد نرمال دلرحمم

شده غذای خودمو بردم دادم همسایه که میدونستم چیزی تو خونه اش نداره خودم بدون شام موندم تهش گفته دعا طلسم تو غذات به خوردم دادی 

شوهرم که نگم سرتا پاش از منه خونه ماشین وسایل خونه زمین باغ از زیر صفر رسیده به اینا بعد میگه منو بدبخت کردی اون روز یه تیکه انداخت مگه چه ارثی بهت رسیده تو اینستا دیدم فلانی به دامادش لنجرور هدیه داده 

بچه یکیو مدت طولانی (سه سال) نگهداشتم عین بچه ام بزرگ کردم تعش گفت میخواستی نگه نداری (ایشون میرفت سرکار ) خودش ازم خواست بکی از نزدیکانمه همخون هستیم

من بدبخت کسی هستم لوازم ارایشیمم میدم کسی که نداشته باشه همگی برند تعش برگشت گفت پوستم خراب شده 

خیلی خرم و خیلی بدشانس 

حالم از خودم و اخلاقم به هم میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه بابام خونه برام خرید شوهرم اجاره خونه نده مادرشوهرم اومد گفت اح این چیه خریده  

جای دیگه میخرید پسر من گناه داره اینجا کوچیکه ۷۰ متر بود 

دلم خیلی پره خانوما

یعنی کسی هم هست مثل من از عالم و ادم خورده باشه؟

خواهر من از تو بدترمولی واقعا باید تغییر رویه بدمو اینکه لوازممممم ارایشی رو ندددهههه به کسی!!!! فک ...

منم فکر کنم مهرطلبم .چون تو بچگی اسیب های جدی دیدم مداااام دوست دارم به بقیه حمالی بدم

یادمه بابام خونه برام خرید شوهرم اجاره خونه نده مادرشوهرم اومد گفت اح این چیه خریده جای دیگه میخرید ...

توام میگفتی یجای دیگرو هم تو برامون بخر.مردم چقد رو دارن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....