2777
2789
عنوان

اگ ی نفر عاشقتون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 60 پست

مشکلاتی که گفتی چیزایی نبودن که ادم بعد از شناخت بهشون برسه که مثلا بگیم این سه سال باعث شد بشناسیش و بفهمی مناسب هم نیستین! در واقع مشکلاتی که گفتی از روز اول نمایان بودن و نیاز به سه سال رابطه نبود! الان هم بشین روبروش و مستقیم بهش بگو نمیخوای و بیشتر از این عمر هردوتون رو تلف نکن ، مخصوصا اون بدبخت رو

هر چی بگه فلان میکنم بیسار میکنم اهمیت نده هیچکاری نمیکنه

سن عقلی ات کمه عزیزم اگه سن شناسنامه ایی ات بیشتر من برام خنده دار دختر بالاخره یک معیار و تایپ طاهر ...

چقد شما رفتارت عغده داره و بلد نیستی صحبت کنی میبینی طرف داره درد میکشع و زخم زبون میزنی..مگه من از سر خوشی میخوام تمومش کنم یا چشمم دنبال ی مرد دیگه است...من همون روز اول بهش گفتم دلیل ترسامو وایشون هر سری منو قانع میکرد ک نگران نباش واهمیتی نمیداد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکلاتی که گفتی چیزایی نبودن که ادم بعد از شناخت بهشون برسه که مثلا بگیم این سه سال باعث شد بشناسیش ...

بخدا ای سه سال همیشه با ای حرف ترسوندم..و واقعا هم حتی با ی قهر کوچیک میبینم ک نابود میشه وتا اشتی نکنم او ادم سابق نمیشه  مکانیک هست.مغازه رو میبنده و ی مشتری رو رو راه نمیده و اصلا مث دیونه ها رفتار میکنه..وای رفتارتش هر دفعه منو میترسونه

چقد شما رفتارت عغده داره و بلد نیستی صحبت کنی میبینی طرف داره درد میکشع و زخم زبون میزنی..مگه من از ...

بله واقعا معلومه کی عقده ایی خانم محترم 

زمان گذاشتم برات گفتم کارت اشتباه چقدر زمانت برات بی ارزش بوده کاری که یکسال میشد انجام بشه طولش دادی لطفاً تکرارش نکن در بقیه مراحل زندگی 

نمک ؟؟؟

آیا وقتی تاپیک میزنی توقع داری کار اشتباه تو توجیه کنیم آفرین عزیزم همین طور با همین فرمون بدون معیار بدون دلیل وارد رابطه شو و کات کن خیلی خوبه 

دوست اونی نیست عیب تو نگه خانمم 

الان هم برای خودم متاسفم به عنوان نفر سوم منطقی نظر دادم من که متاهلم زندگی ام دارم شاغلم شغلم دارم عقده چی بخوام خالی کنم سر کسی نمی‌شناسم لطفاً در بیان کلمات دقت کن وگرنه حتما نی نی یار تگ میکنم خوشگلم 

می‌دونم ناراحتی اما دلیل نمیشه بی احترامی کنی قشنگ جان

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

چقد شما رفتارت عغده داره و بلد نیستی صحبت کنی میبینی طرف داره درد میکشع و زخم زبون میزنی..مگه من از ...

گلم ایشون بهت گفته سن عقلیت کمه درست گفته

در واقع شما بعد از یه رابطه ی منجربه طلاق باید حساس تر و آگاه تر و محکم تر باشین در این مسائل، از اول یک نه قاطع میگفتین وقتی شرایط رو میدیدن که مناسبتون نیس، نکه وارد بازی اون اقا بشی و خودتم قطعا خوشت اومده ازشون که پذیرفتیش و ادامه دادی، این یعنی هنوز منطق و احساست در جنگن و به بلوغ فکری لازم نرسیدی، و گرنه لازم نبود سه سال از عمر هر دوتون رو تلف کنین! اگر هم میدونی مشکلاتی که گفتی قابل حله، که از نظر من هست! چون اختلاف سنتون زیاد نیس و هزار تا راه از جمله قانون یا بزرگترای فامیل برای سرجا نشوندن شوهر سابقت هست، پس بشین بیشتر فکر کن و تصمیم نهاییت رو این دفعه با منطق بگیر

بله واقعا معلومه کی عقده ایی خانم محترم زمان گذاشتم برات گفتم کارت اشتباه چقدر زمانت برات بی ارزش بو ...

تک کن ی جوری میگی 🤣 خانمی من عمر و زندگیم باختم از چی منو میترسونی 

خداروشکر ک خوبین.خوشبخت لطفا ادامه نده من پایین تر دلیلش گفتم و دلیل تموم شدن رابطم هم گفتم...

گلم ایشون بهت گفته سن عقلیت کمه درست گفتهدر واقع شما بعد از یه رابطه ی منجربه طلاق باید حساس تر و آگ ...

واقعا از دور من شما نگاه می‌کنیم متوجه میشیم چقدر ناپخته رفتار می‌کنه من قبول دارم اشتباه جایز اما استمرار اشتباه و قبول نکردن اشتباه خیلییییی بدتر من شما بقیه دوستان داریم میگیم بهش اما انگار نه انگار این راه که گرفته تهش نیستستان امیدوارم زودتر به پختگی فکری برسه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

گلم ایشون بهت گفته سن عقلیت کمه درست گفتهدر واقع شما بعد از یه رابطه ی منجربه طلاق باید حساس تر و آگ ...

ببینید من میگم هر بار خواستم بگم نه ایشون میومد ی جورایی منو تهدید میکرد ک بلایی سر خودش میاره...رفت ب مامانش همه چیو گفت در خالی ک من اصلا شناختی بهش نداشتم

@niniyar‍ 

با سلام وقت بخیر صرفا خواستم بگم کسی که حتی سواد درست برای تایپ کلمه عقده ایی نداره چطور به خودش اجازه بی احترامی به من میده 

شبتون بخیر 

واقعا از دور من شما نگاه می‌کنیم متوجه میشیم چقدر ناپخته رفتار می‌کنه من قبول دارم اشتباه جایز اما ا ...

پس یعنی بمونم تو رابطه و ادامه بدم و همینجوری با ای ترسا برم زنش شم؟ وبازم توای زندگی و ازدواج اومدیم ن تونستم ایشون خوشبخت کنم و ن خودم.