2777
2789
حالا تو ذوق پسرا نمیخوره انقد فرق داره قیافش؟

قیافش رو با ژل و … به طور طبیعی دستکاری کرده 

حتما نمیخوره دیگه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
احتمالش هست منظورم از سطح پایین بیشتر این بود که رو‌ موردایی دست میذاره از خودش خیلی بالاترن از هر ن ...

🚶‍♀️🌱🫶

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه خیلی پسرها ظاهر بین شدن ایشون چقدرم تو چهرش با ژل و … دست برده البته به طور طبیعی

پسرا ظاهر بین چشم دارند شما اولش گفتید ظاهر خوبی هم نداره من خودم پرستارم واقعا همکار آقا زیاد دارم و در جریان هستم پسرا دختری خوشگل نچرال خیلی بیشتر دوست دارند اونایی پلنگ پسندن هدف دیگه دارند و اینکه خواستگار خوب بخاطر موقعیت اجتماعی و سطح خانوادگی دختر پا جلو میگذاره 

در هر صورت من خودم مجردی واقعا تعریف نباشه خیلیییی خواستگار داشتم بیشترین دلیلش بخاطر ارتباط اجتماعی ام و آداب معاشرت و بیان و خانواده ام بود 

واقعا برام خنده دار ی خانم بیاد بگه بیاین افکت بگذارید برای جذب پسر جالبه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اتفاقا وقتی امشب تامیک زدم تازه با خودم منطقی فکر کردم.حقیقتا دلم وساه خودم سوخت و گریم گرفت

قدر خودتو بدون عزیزم 

خودتو بالا بگیر و معیاراتو ببر بالا 

پسرا ظاهر بین چشم دارند شما اولش گفتید ظاهر خوبی هم نداره من خودم پرستارم واقعا همکار آقا زیاد دارم ...

عزیزم اصلا متوجه منظور من نشدی ، منظور من این نبوده که با افکت میشه پسرا رو جذب کرد من فقط مثالی زدم از کاراش که حتی آنقدر چهره خودشو قبول نداره که چهره واقعیشو بذاره اما معیارهای خیلی بالایی داره برای انتخاب و راضی نیس با هر کسی باشه ‌منظورم با دخترای اینجا بود که آنقدر تاپیک زیاد شده که از سمت پسرای تاکسیک‌که رفتارشون کاملا نشون دهنده شخصیتشونه آزار میبینن و باز ادامه میدن