2777
2789

مهمونی گرفته و من از این مهمونی هاش متنفرم وای با هیچکدوم از دخترا فامیل راه نمیام و گلایه های مادربزرگم که چرا سر نمیزنی و...

بعد من بچگیا انقد بدرفتاری میکرد مادربزرگم باهام یه بار خونشون بودم با اون یکی دخترعموهام بعد مهمونی بود مامانم یکم زودتر رفت خونه  و کمتر کمک کرد و قرار شد شام بیاد

بعد نمیدونم خواست حرصشو سر من خالی کنه یا نه ولی به بچه ۸ ۹ ساله جلو هم گفت بدو خونتون برو شب با مامانت میای من سرم درد میکنه سر و صدا زیاده

بعد عمم هم همینکار کرد یه بار خونه مادربزرگم‌بودم ولی عمم اونجا بود داشتن با دخترعمم نهار میخوردن گفت برو خونتون من دوست ندارم جلو کسی غذا بخورم

حالا دو قاشق از غذا به منم میداد انگار میمرد

ولی آره خلاصه اصلا خوشم نمیاد ازشون چجوری نرم؟خانواده تحت فشار میذارن

اون موقع برا خانواده ات تعریف نمی کردی ،چه چیزهایی بهت می گفتن؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ول کن این چیزا رو بابا مهم نبودی که دعوتت نمیکرد

زمان بچگی آدم برداشتش از قضایا جور دیگه ای هست

منکه دلم لک زده برای جمع و مهمونی ☹️

ماهم جمع می‌شدیم اون موقع ها

الان نه مادربزرگی هست نه فامیلی هعیییی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اون موقع برا خانواده ات تعریف نمی کردی ،چه چیزهایی بهت می گفتن؟

چرا تعریف میکردم ولی دیگه یکم حساس میشدند بیخیال میشدن

البته همه چیزم تعریف نکردم تازه بابام یکم طرف مامانش ایناس

خیلییییی حساس و کینه ای هستی 

کار ندارم میری نمیری چیکار میکنی 

منم مث تو ام . فقط خواستم یاد آوری کنم به این بعد از شخصیتت حتما توجه کن و براش زمان بذار که بعد ها به شدت دچار مشکل میشی.

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

ول کن این چیزا رو بابا مهم نبودی که دعوتت نمیکردزمان بچگی آدم برداشتش از قضایا جور دیگه ای هستمنکه د ...

نه من اون یکی مادربزرگم خیلی دوست داشتم ولی فوت شد بهش سر میزدم ولی کاش بیشتر هم میرفتم خیلی مهربون بود دلم لک زده براش

ولی این یکیو نمیدونم چرا نمیتونم اونقدرا دوست داشته باشم

خیلییییی حساس و کینه ای هستی کار ندارم میری نمیری چیکار میکنی منم مث تو ام . فقط خواستم یاد آوری کنم ...

نه اتفاقا برعکس اصلا کینه ای نیستم عصبانیتم زود فروکش میکنه

ولی خب بچگی آدم بی محبتی میبینه حسش بدتره