2777
2789

عذاب وجدان دارم دسترسی هم ندارم فعلا اصلا نمی‌دونم من مقصرم یا اون خانم نکنه به خاطر این اون دنیا جلوم رو بگیره نصف شبی ذهنم درگیر شده حالا اصلا بخوای پولش رو حساب کنی به صورت عمده برا خودش کلی کم تر از این که کشیده درمیاد ولی خب فکر کنم قیمتی که خودش زده بود بیشتر بود 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مغازه روکه بلدی؟  فردا حتما برو.  

چه خوبه که هنوز آدمای دست پاک و نون پاک خورده ای کثل شما هست.  به خودت افتخار کن عزیزم.  و فردا اولین فرصت برو و ببین چقد کمتر کشیده.  یا شاید خواسته بهت تخفیفی بده.  

آخرین مرحله،  از کسی که بهش بدهکاری و بهش دسترسی نداری.  اینکه به اندازه همون هزینه به نیت شخص صدقه یا مثلا کمک به ایتام کنی.  

ولی شما چون از مغازه خرید داشتی.  و اون مغازه همونجا پا برجاست. باید بری حضوری حتما 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
مغازه روکه بلدی؟ فردا حتما برو. چه خوبه که هنوز آدمای دست پاک و نون پاک خورده ای کثل شما هست. به ...

شاید چند وقت دیگه میرم اون جا و حلالیت می طلبم ازش شاید واقعا قیمت جنسش همینقدر بوده و من اشتباه میکنم 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

من خیلی برام پیش اومده یبار که پسره گردن نگرفت گفو من اصلا تورو ندیدم ومن هیجوقت پول کمتر نکشیدم وبخودم اعتماد دارم و...‌از تعجب ماتم برده بود

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤