2777
2789
عنوان

به نظرتون طبیعیه من از اینکه خواهر ندارم خوشحالم ❓😑

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 63 پست
اصلا نمیخوام فکر کنم یکی بخواد نزدیک بابام بشه یا بغلش کنه چه برسه دخترش باشه قطعا او را خواهم کشت و ...

وای منم همینم دقیقا 

پس درک می‌کنی چی میگم 

تو هم اگه قرار بود دوباره بدنیا بیای دوست داشتی تک دختر باشی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه تاپیکات درمورد همینه چقد ترسناکی

وای منم 4 صفحه شو دیدم همش درمورد تعداد دختره😑

چه دغدغه های چیپی

یعنی چی که میگید من انقدر بی حوصله م که شما حرف بعدیت هم درسته،حرف بعدیم اینه که خرابی...درسته؟😒 t.me/OffShiirley 🪽

چقدر مثل دختر منییی😁

مامان دیگه به بابا نزدیک نشو 

وگرنه  بابابزرگ یعنی باباتو هم برای خودم میگیرم

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

قبل از اینکه خواهر داشته باشم دقیقا مثل خودت بودم ولی بعد واقعا بهترین موجودی که ادم میتونه تو زندگی ...

ببین قبول ندارم چون چند تا رفیق دیدم اطرافم که میگن نداشتیم هم بد نمیشد یعنی آخرش صمیمی تر بودن با پدر و مادر خیلی مهمه براشون 

بعضیا هم مثل شما بیشتر صمیمی بودن با خواهر مهمه 

من مثل مورد اولم

چون محبت واقعا تقسیم میشه 

🤣🤣🤣🤣نکنه دخترمی واقعاامن نزدیک همسرمم می‌شینم دخترم شاکی میشه کلا همه رو برای خودش میخواد😁🤪

😂😂😂

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

آدما متفاوتنخواهر دارم و از خودم بیشتر دوسش دارم و دلم میخوام ده تا مثلشو داشته باشمجفتمون بهم حسادت ...

نه نمی‌گم دوست نداشته باشم 

ولی کلا صمیمی تر و نزدیک تر بودن به پدر و مادر ترجیحمه 

شما چقدر ترسناک تری که برای جواب دادن میری جاسوسی می‌کنی 😑

ترسناک نیست،فقط احمق نیست ...همین!

یعنی چی که میگید من انقدر بی حوصله م که شما حرف بعدیت هم درسته،حرف بعدیم اینه که خرابی...درسته؟😒 t.me/OffShiirley 🪽

نه نمی‌گم دوست نداشته باشم ولی کلا صمیمی تر و نزدیک تر بودن به پدر و مادر ترجیحمه

حالا که تو هم یه خواهر کوچیک داری 

دیگه حق ترجیح خاصی نداری!