نورطلاییی مدیر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3996 عنوان به نظرتون طبیعیه من از اینکه خواهر ندارم خوشحالم ❓😑 | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 63 پست خواهر خوبه ها نمیگم بده ولی دوست نداشتم اصلا محبت خانواده رو با یکی دیگه تقسیم کنم یعنی مامانم و بابام و داداشام😂تک دختریو خیلی دوست دارم البته مامانم جوونه تقریباً جای خواهر رو واقعا برام پر کرده کسی هست مثل من؟ 1404/09/08 | 02:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahoormm عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8471 قبل از اینکه خواهر داشته باشم دقیقا مثل خودت بودم ولی بعد واقعا بهترین موجودی که ادم میتونه تو زندگیش داشته باشه
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3996 اصلا نمیخوام فکر کنم یکی بخواد نزدیک بابام بشه یا بغلش کنه چه برسه دخترش باشه قطعا او را خواهم کشت و ... وای منم همینم دقیقا پس درک میکنی چی میگم تو هم اگه قرار بود دوباره بدنیا بیای دوست داشتی تک دختر باشی ؟
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 12839 چرا همه تاپیکات درمورد همینه چقد ترسناکی وای منم 4 صفحه شو دیدم همش درمورد تعداد دختره😑چه دغدغه های چیپی یعنی چی که میگید من انقدر بی حوصله م که شما حرف بعدیت هم درسته،حرف بعدیم اینه که خرابی...درسته؟😒 t.me/OffShiirley 🪽
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 چقدر مثل دختر منییی😁 مامان دیگه به بابا نزدیک نشو وگرنه بابابزرگ یعنی باباتو هم برای خودم میگیرم تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 7074 مامان دیگه به بابا نزدیک نشو وگرنه بابابزرگ یعنی باباتو هم برای خودم میگیرم 🤣🤣🤣🤣نکنه دخترمی واقعاامن نزدیک همسرمم میشینم دخترم شاکی میشه کلا همه رو برای خودش میخواد😁🤪
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3996 قبل از اینکه خواهر داشته باشم دقیقا مثل خودت بودم ولی بعد واقعا بهترین موجودی که ادم میتونه تو زندگی ... ببین قبول ندارم چون چند تا رفیق دیدم اطرافم که میگن نداشتیم هم بد نمیشد یعنی آخرش صمیمی تر بودن با پدر و مادر خیلی مهمه براشون بعضیا هم مثل شما بیشتر صمیمی بودن با خواهر مهمه من مثل مورد اولمچون محبت واقعا تقسیم میشه
fa77teme عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 3086 وای منم 4 صفحه شو دیدم همش درمورد تعداد دختره😑چه دغدغه های چیپی برا من ترسناکه ولی
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 791 🤣🤣🤣🤣نکنه دخترمی واقعاامن نزدیک همسرمم میشینم دخترم شاکی میشه کلا همه رو برای خودش میخواد😁🤪 😂😂😂 تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3996 چرا همه تاپیکات درمورد همینه چقد ترسناکی شما چقدر ترسناک تری که برای جواب دادن میری جاسوسی میکنی 😑
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3996 آدما متفاوتنخواهر دارم و از خودم بیشتر دوسش دارم و دلم میخوام ده تا مثلشو داشته باشمجفتمون بهم حسادت ... نه نمیگم دوست نداشته باشم ولی کلا صمیمی تر و نزدیک تر بودن به پدر و مادر ترجیحمه
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 12839 شما چقدر ترسناک تری که برای جواب دادن میری جاسوسی میکنی 😑 ترسناک نیست،فقط احمق نیست ...همین! یعنی چی که میگید من انقدر بی حوصله م که شما حرف بعدیت هم درسته،حرف بعدیم اینه که خرابی...درسته؟😒 t.me/OffShiirley 🪽
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3996 یه جا تاپیک زدی از خاهر کوچیکت حالت بهم میخوره چته؟؟ خواهر دارم اما از پدرم نیست تر از مادرمه عزیزم پیش ما زندگی نمیکنه
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 12839 نه نمیگم دوست نداشته باشم ولی کلا صمیمی تر و نزدیک تر بودن به پدر و مادر ترجیحمه حالا که تو هم یه خواهر کوچیک داری دیگه حق ترجیح خاصی نداری! یعنی چی که میگید من انقدر بی حوصله م که شما حرف بعدیت هم درسته،حرف بعدیم اینه که خرابی...درسته؟😒 t.me/OffShiirley 🪽
نورطلاییی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 3996 صمیمی نیستم کمی با مامانم ..خیلی کم با داداش کوچیکم خب بخاطر همینه به نظرم
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 9036 خب بخاطر همینه به نظرم شاید.. سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)