2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم شرایطت چطوریه 

مجردی؟ متاهلی؟ شاغلی؟ بیکاری؟ دانشجویی؟؟...

فقط میدونم اگر درمسیر زندگیت آدمهای خوب نیستن باید موقعیت ات رو عوض کنی تا درمسیر آدمهای خوب قرار بگیری و افکارت هم مثبت کنی تا در فرکانس آدمهای خوب قراربگیری

منم اسی مثل تو کاش میشد ادمایی ک اینطورین میتونستن کنار هم باشن نه پشت گوشی

کاش میشد متنفرم از دورو بازی و خاله زنک بازی همجنسام

اصلا شبیهشون نیستم همه میگن فرق دارم و آیا واقا هیچکس شبیهم نیس؟

نمیدونم شرایطت چطوریه مجردی؟ متاهلی؟ شاغلی؟ بیکاری؟ دانشجویی؟؟...فقط میدونم اگر درمسیر زندگیت آدمهای ...

عوض کردم ولی مدام تکرار میشه اوایل باهام خوبن کم کم چی باعث میشه یهو تغییر کنن ؟نمیفهمم چی تو وجودمه و سنم هم کمه ۱۶ ۱۷ سالمه

اونام ی روزی یا پشت رفیقشونو خالی میکنن یا رفیقشون پشتشونو خالی میکنهخیلی چیزاا ظاهرشون خوبه ولی باط ...

قلبم عجیب شکسته اخه هیچکس به ظاهر نتونست منو تحمل کنه چرا همه بعد یه مدت رفتارشون باهام عوض میشه اخه من که کاری نکردم 

فقط یک نفر کافیه همنوع خودت باشه که درکت کنه میگن کسی درد کسی میدونه که تجربه اون دردی که داشته با ...

ولی اخه من سنی ندارم واسه تجربه کردن اینا و حقم نبود اینقدر از همجنسام ضربه بخورم من فقط یه دوست میخواستم باهاش بخندم و شاد باشم  و هیچوقت ترکم نکنه‌.

۱۶ و نیم

خب طبیعیه سنی نداری هنوز

کم کم دوستای خوب هم پیدا می کنی

البته ی چیزی بهت بگم؟تو دوران جوونی و نوجوونی آدم خیلی تب و تاب داره برای دوستاش

بعدش می بینی خیلیا واقعا ارزش وقتی که تو براشون می زاری رو ندارن

عوض کردم ولی مدام تکرار میشه اوایل باهام خوبن کم کم چی باعث میشه یهو تغییر کنن ؟نمیفهمم چی تو وجودمه ...

عزیزم 

واکنش هات رو نسبت به آدم‌های خوب عوض کن 

یعنی یهو شیفته شون نشو ....

بعد هم خودت با گلها وحیوانات بیشتر ارتباط بگیر

تا اون قسمت خالی وجودت که نیاز داره به مثبت بودن اطرافیان باگیاهان وحیوانات پربشه ونیازت  به انسانها برطرف بشه....

بعد کم کم خودت میشی نقطه ی تغییر دیگران  وانرژی ات حتی یک آدم بد رو خوب میکنه ....