2777
2789
عنوان

کیا بخاطر تب بچشون بیدارن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 22 پست
شما چند درجس چن سالشه علایم داشت؟

۳۹‌‌بود آخرین بار گرفتم خس خس گلو تب ابریزش‌بینی‌کیپ شدن‌بینی‌ بی قراری  سرفه‌کم‌ولی خشک پسرم از مدرسه گرفت منتقل شد به دخترم ۳ و نیم سالشه

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

۳۹‌‌بود آخرین بار گرفتم خس خس گلو تب ابریزش‌بینی‌کیپ شدن‌بینی‌ بی قراری سرفه‌کم‌ولی خشک پسرم از مدر ...

منم همینه الان اون گرفته اونیکی  بچم یکسالو ۵کاهشه خدا کنه اون مریض نشه بدبخت میشم دارو نمیخوره کوچیکه خدا بهمون رحم کنه

شما چند روزه تب داره؟دکتر رفته؟دارو داده به پسرو دخترتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینه الان اون گرفته اونیکی بچم یکسالو ۵کاهشه خدا کنه اون مریض نشه بدبخت میشم دارو نمیخوره کوچی ...

الان ۳ روز میشه تب داره بردم دکتر ازیترومایسین داد ولی نتونس بخوره نمیتوته قورت بده ولی پسرم خورد همون روز مریضیش تموم شد

الان ۳ روز میشه تب داره بردم دکتر ازیترومایسین داد ولی نتونس بخوره نمیتوته قورت بده ولی پسرم خورد هم ...

ای بابا مگ تاخالا دارو نخورده؟

ازیترومایسین ک خوشمزس 

باید بخوره خوب نمیشه اینجوری توش میمونه دو هفته دیگ باز مریض میشه من انشاالله صبح بشه ببرمش البته دکترشم بعدازظهراس باید تا بعداژ ظهر صبر کنم خدا رحم کنه 

ای بابا مگ تاخالا دارو نخورده؟ازیترومایسین ک خوشمزس باید بخوره خوب نمیشه اینجوری توش میمونه دو هفته ...

نه اصلا نمیتونه قورت بده دارو از اول این شکلی بود اره ببر زود خوب بشه انشاالله 

خانوما تبش بالاست اگ با شربت استا پایین نیومد یک سوم شیاف دیکلفوناک ۵۰براش براش بذار

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....