2777
2789
عنوان

فعلا دو ساعت گذشته و زنده ام🙂😂

498 بازدید | 35 پست

آخه یکم مایع ظرفشویی و آب میل کردم ندونسته

البته بعدش بالا آوردم 

یکم گلوم میسوزه فقط

یعنی خطر رفع شده؟🙂😂 بگیرم بخوابم یعنی

از این میترسم که معدم خالی بود شام نخورده بودم

هیچیت نمیشه با خیال راحت بگیر بخواب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرفتی من وایتکس خوردم زنده هستم گل من😂🌹

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اینکه چیزی نیس من یبار ندونسته وایتکس خوردم

البته یه مقدار   آب هم قاطی شده بود مامانم گذاشته بود ظرفشویی و بشوره فک کردم ابه برداشتم خوردم😂😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

کلاس پنجم دبستان بودم مایع دستشوییمون خیلی خوش بو بود منم مسواک با اون زدم هیچی حالم بدشد خون استفراغ کردم امااااااا به هیچ کس نگفتم وگرنه تا چندسال طنز فامیل بودم

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

گرفتی من وایتکس خوردم زنده هستم گل من😂🌹

دقیقا من دو سوم لیوان وایتکس خوردم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی