2777
2789

سلام بچم ۳ ماهشه ویروس گرفت تب کرد چن روز پیش توهمون مهمونی فقط اون ومادرشوهرم گرفتن  منو شوهرم نگرقتیم ... بدنش ضعیفه ک گرفته؟ همش میگم چون شیرخشک خورده اینطوریه ویروس ک نوزاد نمیگیره ن ؟ مگ ایتنکه چقدر ضعیف باشه

شب یلدا یا خونه بقیه میگم نرم الان دوهفته اس ازاون موقع ک مریض شد نشستم خونه دیگ ترفتم ولی مگ میشه کلاخونه بود چیکارکنم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بابام میگه چون زیادی بهداشتی بوده گفتی بوسش نکنه کسی وفلان بدنش حساسه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم شیر خشگی ام مشکلی ندارم

بنظرت هییییچ فرقی نبودهدبین تو واونا؟از نظرم سیستم ایمنی اسختخون بندی؟

کانال دکتر ظریقی و دکتر صافی تلگرام خیلی مطلب دارن راجب این موضوع ها

ممنونم

منم شنیدم نوزادهایی که شیر مادر میخورن سیستم ایمنی قوی تری دارن در کل حساس نشو این دورانم میگذره تموم میشه همه ی اوناییم‌که شیر خشک خوردن الان بزرگ شدن و هیچیشون نیست همون بهداشتم رعایت کن کار خوبی میکنی نمیزاری بوسش کنن

بنظرت هییییچ فرقی نبودهدبین تو واونا؟از نظرم سیستم ایمنی اسختخون بندی؟

خیلی دیر سرما میخورم ولی خواهرای دیگم از من بلندترن 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من شیر خشکی امتپل و چاق و چله و خوبسیستم ایمنیمم خوبه خداروشکر

خداروشکرررعزیزم😂🥰

منم شنیدم نوزادهایی که شیر مادر میخورن سیستم ایمنی قوی تری دارن در کل حساس نشو این دورانم میگذره تمو ...

ممنون گلم‌انشالله همش عذاب وجدان دارم  نم

نه عزیزم الان با کلی مکمل اصلا شاید بشه گفت از شیر مادر کامل تره

اون زمان ما بود منظورم دهه60 که شیر خشکی حتی آلودگی رادیو اکتیو هم داشتن الان اصلا به نظرم بهتر از شیر مادر هم هست

می‌تونه به خاطر خود شیشه شیر منظورم سرشیشه هست میکروب وارد بدنش شده باشه

اگر نه خیالت راحت شیر خشک خیلی هم خوبه