2777
2789
من ۲ سال و ۶ ماهه ک پدرمو از دست دادم حتی یک لحظه هم از فکرش نمیتونم بیرون بیام و روزی نیست ک گریه ن ...

روحشون شاد

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم ۱۶ماهه ک فوت شدنراستش هرروز تو فکرشم و گریه میکنم ولی بخاطر همسرم زندگی عادیم دار

روحش قرین رحمت❤️

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

چقد جوون بودن مادر شما هم توده داشت داخل روده؟

نه بار اول گفتن یه تیکه از روده ش سیاه شده باید ببرنش حالش خوب شد بعد از ۴ ماه یهو دوباره جای عملش دردش گرفت دوباره بیمارستان بستری شد گفتن روده ش عفونت کرده دوباره باید عمل شه حتی گفتن بعد از این عمل خوب میشه اما نشد...

نه بار اول گفتن یه تیکه از روده ش سیاه شده باید ببرنش حالش خوب شد بعد از ۴ ماه یهو دوباره جای عملش د ...

چقد مرگا الکی شده با یه بیماری ساده میری

کاسه عمر که پرشد به هر طریقی که شده باید بری خدا بهتون آرامش بده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
چقد مرگا الکی شده با یه بیماری ساده میریکاسه عمر که پرشد به هر طریقی که شده باید بری خدا بهتون آرامش ...

بله درسته وقتی صفحه آخر زندگی یک نفر سر میرسه هرجوری که شده باید بره پیش خدا

ممنونم امیدوارم معجزه بشه و مادرتون خوب بشه

ببین مامان من بشدت مومن و مهربون و عالی بود و من و همه فکر میکردیم بدون تاخیر بهشتی هستاما ازش پرسید ...

یعنی اسلام و خدا و اماما واقعین؟ مطمینی زاده ذهن خودت نبوده؟

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

من از ۶سال پیش خواب یعنی رویای صادقه میبینم و تعبیر میکنم

مامانم که خوبه،۶سال پیش پدربزرگم فوت شد خیلی اذیت شدم سر اون و خوابهاش پدرم دراومد واقعا

بخدا که همه چیز واقعیه،کاش همه یقین میداشتن

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

اگر دوستداشتی فردا پیام بذار واست بگم

خدا میدونه کلمه ای اغراق یا دروغ نمیکنم

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

بله درسته وقتی صفحه آخر زندگی یک نفر سر میرسه هرجوری که شده باید بره پیش خداممنونم امیدوارم معجزه بش ...

ممنون عزیز دلم بابت دعای قشنگت

اگر دوستداشتی فردا پیام بذار واست بگمخدا میدونه کلمه ای اغراق یا دروغ نمیکنم

عزیزم شما میتونید از خواب هایی که می بینید بیشتر تعریف کنید خیلی مشتاق شنیدنش هستم