2777
2789

پدرم یک سال و نه ماهه رفته یک لحظه آروم نشدم

مگه میشه آروم شد 

هرروزم گریه است و بی تابی

من قرار باشه ۴۰سال دیگه عمر کنم بی پدرم چه کنم😭😭

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
الهی عزیزم بمیرم برات 🥹🥲

خدا نکنه😭

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برنامه زندگی پس از زندگی ببین خیلی دلت آروم میگیره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
حدود۶ماهه مامانم رفتهرسما مرده متحرکماخه رابطه منومامانم عادی نبودهیچکس باورش نمیشد این حجم از عشق و ...

منم عاشق بابام بودم

خدا نکنه😭

به این فکر کن که درسته از بابات دور شدی ولی اون همیشه هست برو سره مزارش باهاش حرف بزن و بگو برات دعا کنه که آروم بشی 

و بدون به خاطر بیتابی و گریه های زیادت بابات خیلی اذیت میشه 

دنیای الان ما به دنیای بعد مرگ مون مثل شکم مادر به این دنیاست و بدون بابات الان وارد دنیای وسیع تر و بزرگ ترین شده به جای بیتابی که بیشتر باباتو ناراحت می‌کنه به جاش براش قرآن بخون و خیرات کن و روحشو شاد کن 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

تو برنامه ی زندگی پس از زندگی آقای موزون گفتن شما با بی قراری هاتون روح اون بنده خدا رو عذاب میدین..هی میخواد بیاد تو خوابتون یا پیشتوت اما شما بی قراری میکنید اون نمیتونه بیاد

اسی من ۱۸ ساله مادر ندارم و ۱۲ سال پدر..حتی عروسیم نبودند و بچه هامو ندیدند..و بچه هام اصلا پ دربزرگ مادربزرگ ندارن و خیلی سختی های دیگه اما سعی میکنم‌براشون خیرات بدم یا فاتحه و قران بخونم..تا روحشون در ارامش باشه ..هرچند گاهی واقعا دلتنگ‌میشم و ساعتها گریه میکنم.اما بازم باید صبوری کرد

متاسفانه تازه متوجه شدم مادرم تومور مغزی داره هر روز ترس از دست دادند تن وبدن منو میلرزونه با این تاپیک ترسم بیشتر شد

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

من پدرم فقط ۶۵ سالش بود.تصادف کرد 

۲ هفته پیش فوت شدن.

چند روزه ی قطره اشکم نریختم.

خیلی ناراحتم

ولی گریه ام نمیگیره.

در کل بی تابی برای اون مرحوم دردی رو دوا نمیکنه.

هر شب دعا میکنم پدرم به خوابم بیاد و باهام خداحافظی کنه

تو برنامه ی زندگی پس از زندگی آقای موزون گفتن شما با بی قراری هاتون روح اون بنده خدا رو عذاب میدین.. ...

عزیزممم خدا رحمتشون کنه. 

خدا رحمتشون کنه 

من پدرم دو ساله فوت شده اینجوری نیستم که هر روز گریه کنم ولی هر لحظه دلتنگشم بعضی روزا بیشتر دلم هواشو میکنه اون موقع گریه میکنم ظاهرا عادی هستیم ولی تو باطن نه 

من تا زمانی که به مرحله پذیرش نرسیدم آروم نشدم من جفتشون از دست دادم

خدا رحمتشون کنه عزیزم. 

من اوایل هرشب الانا شب درمیون خواب میبینمش

فقط وقتی بیدار میشم خدااااااااا یادم میاد بدبخت شدم

خیلی باهم تعریف میکنیم تو خواب،میگ همیشه کنارتم تو نمیبینی

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔