2777
2789

با مادرشوهرم  تلفنی حثم شد یسری حرفا میگفتم که نباید میگفتم خیلی حرفای که تو این ۳ سالل ریخته بودم تو دلم و نزده بودم و زدم  وقتی گوشیو قطع کردم بابام شروع کرد غر زدن که خوب خودتو بهشون نشون دادی و ازچشم انداختی میزاشتی لا اقل تو خوب میبودی تو چششون توهم شدی عین جاریت بیچاره ها از عروس شانس نیاوردن😐😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابای منم همینهمیگه بزار خیلی ببخشید برینن سرت اما تو چیزی نگو

درسته  خودم عذاب وجدان گرفتم ولی واقعا حق بامن بود پدر مادرای ماهم زیادی خوبن😂😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

مال منم همینن😂😂همیشه طرف اونان من دو تا خونواده شوهر دارم😂

دقیقاااااا بخدا😂😂

درسته خودم عذاب وجدان گرفتم ولی واقعا حق بامن بود پدر مادرای ماهم زیادی خوبن😂😂

ارع بابا من کاره خودمو میکنم

فقط دیگه سعی میکنم پیشه خانوادم به اونا احترام بزارم اما وقتی تنها باشم هر چی بخوام میگم

ارع بابا من کاره خودمو میکنمفقط دیگه سعی میکنم پیشه خانوادم به اونا احترام بزارم اما وقتی تنها باشم ...

بهترین کارو میکنی

من اشتباهم اینه هرررچی میشه میام به مامانم میگم مامانمم چون خیلی حساسه رو من برمیگرده پرم میکنه که حق ندارن باهات همچین رفتاری کنن منم میریزم تو دلم صبوری میکنم یروز یجااا ب به ترین شکل ممکن میگم بهشون

بهترین کارو میکنیمن اشتباهم اینه هرررچی میشه میام به مامانم میگم مامانمم چون خیلی حساسه رو من برمیگر ...

وای وای چقد شبیه اوایل منی

ببین منم مثل تو هر چی میشددد به مامانم میگفتم اونم از رو محبت دلسوزی میگفت تو کارت نباشه بعد پشتمو میگرفت دخالت میکرد میشد یه دعوای بزرگگگ که همه میفهمیدن هم عصاب خودم خورد میشد هم حرمتا از بین میرفت

از یه جایی به بعد دیگه هیچییییی بهشون نگفتم ببین عصابه خودم اروم تر شد که هیچ بلکه دعواهامونم شده یه روزه یا یساعته 

اونموقعه که مامانم میگفتم تا یه ماه ما قهر بودیم 

وای وای چقد شبیه اوایل منیببین منم مثل تو هر چی میشددد به مامانم میگفتم اونم از رو محبت دلسوزی میگفت ...

اره عزیزم دقیقا عین همین حرفایی که میگی رفتار میکنم و الان فهمیدم واقعا کارم اشتباهه نباید بگمم چون هیچی درست نمیشه هیچ بدترم میشه کاسه کوزه ها هم سر من میشکنه🥲🥲