2777
2789

مامانم خیلی وقتا این اواخر وقتی  یکی از اعضای خانوادم یه موفقیتی کسب میکنه به من نگاه میکنه بعدم بلند میشه اسفند روشن میکنه خستتتتتتتتتتتتتم خسته گریه کردم از این وضعیت خستم یا اینکه حرف رو عوض میکنه وقتی اون حرف میزنه پدرومادرم هردوشون یه جوری بهم نگاه میکنن ،چرا اگر یه نفر موفقیتی نداره اینحوری باهاش برخورد میکنن از این همه فرق گذاشتن خستم 

کلا از اولش دوسش داشتن الان هم که موفقه بدتر شده بی نهایت بدتر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه که فرق بذارن بیشتر ناراحت و نگرانن تو ناراحت نشی واسه همین میخوان مثلا واکشنت رو ببینن حال و هوات ...

منم همین فکر میکنم 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
منم همین فکر میکنم

پدر مادر منم همین بودن مثلا من میرفتم سر کار نگران خواهرم میشون اون خستگاراش زیاد بودن نگران من میشدن هی تو موقعیتای مختلف اینطوری میکنن

اون خونه اش بزرگ تره نگران منن 

من بچه دار شدم نگران اونن اروم و قرار ندارن 

منم اویل فکر میکردم دوسم ندارن دیدم مدل نگران شدنشونه

اون یکی بچشون رونه از اولم دوسش داشتن ولی الان بیشتر،من دیگ انگار مردم انگار وجود ندارم

عزیزم اهمیت نده سعی کن زندگی خودت رو بسازی

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧