2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو ندیدی پس😂

امشب هی داری سوپرایزم میکنی

اون از جوش

این از لاغری

با توجه به زنای کوردی که دیدم تصورم ازت یه زن چهارشونه بود😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

آره زیادی مانکنه

😅

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

قدم بلنده ۱۷۶ اموزنم خیلی بده ۵۰ کیلو🤣تصور کل سایتو خراب کردم من😂

ماشالا

چرا انقد کم؟ ژنتیکیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یسریا‌ چرا فکر میکنن هی بگن ما لاغریم‌ ما اندازه چوب خشکیم‌ یعنی خیلی بدن خوشگلی دارن؟

والا مام‌ لاغریم‌ ولی خب کلاس گذاشتن داره مگه؟😐

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی