2777
2789

۱۱ سال پیش برای خرید زمین مسکونی حدود ۳۰۰ و خورده گرم طلا پولشو دادم به یه اقوام درجه ۱. بعد اینهمه سال بهم میگه زمین تقلبی بوده. جالبه ن زمینی نشون داده نه چیزی.

و جالبتر اینکه خودش ۲ تا باغ داره یه اپارتمان ۴ طبقه و دوتا خونه دیگه سپاهی هم هست و مثلا موجهه، اونا تقلبی درنیومدن این زمین تقلبی دراومده. هیچ مدرکی هم دستم نیست جز یه پیامش ک گفته این تعداد دادم و تقلبی دراومده. از شانسم اون گوشیمم تو خیابون وقتی گوشی دیگمو دزد زد از دستم افتاد و شکسته و حاموشه. اول چجوری اقدام کنم گف به وکیلت ربط نداره بین ما بودخ و من پیگیرم. گفتم سند بیار وکیلم پیگیری کنه.

بگم یبار وکیلم حرف بزنه؟

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا باید با وکیل مشورت کنی و ازاون کمک بگیری

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.