2777
2789
عنوان

حقیقتش دیگه خستم

64 بازدید | 8 پست

من کلا یه بار وارد رابطه شدم اونم همکلاسیم بود و کلا دو ماه با هم بودیم یه شب ازش پرسیدم دوسم داری گفت نمیدونم گفتم حست از اول رابطه کمتر شده گفت آره گفتم میخوای کات کنیم گفت نمیدونم نظر تو چیه دیگه فهمیدم نمیخوادتم با اینکه دوسش داشتم کات کردم 

ولی یه زخمی باهام خواهد بود تا زمانی که بزارن تو گور منو این رابطه هر چند خیلی کوتاه باعث شد حس کنم خواستنی نیستم یا ارزش جنگیدن ندارم چون اون خیلی راحت رفت بدون خدافظی 

و اینکه من دیگه واقعا دلم نمیخواد وارد رابطه ای شم دیگه حوصله شروع ندارم امیدم ندارم 

حتی حس میکنم تو ازدواج سنتیم نامزدم ولم میکنه میره و اینکه منم حوصله صحبت کردن عشقمو عزیزمو دوست دارم دیگه ندارم 

اصلا حس میکنم دواقعا حرف داریوش و دارم درک میکنم به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهان کسی باش ک خواهان توباشد

خواهان هیچ کسی دیگه نیستم نه کسی که منو میخواد نه کسی که منو نمیخواد 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

برای موندن آدما تلاش نکن همین

خب چه ربطی داشت 

الان متن راجب تلاش کردن برای موندن اونه ؟ من چه تلاشی کردم گفت نمیدونه گفتم باشه اوکی خدافظ 

خب چه ربطی داشت الان متن راجب تلاش کردن برای موندن اونه ؟ من چه تلاشی کردم گفت نمیدونه گفتم باشه اوک ...

ببین آدمای زیادی میان تو زندگیت و میرن 

اصلا لازم نیست خودتو اذیت کنی 

این موضوع جای فکر کردن نداره 

ببین آدمای زیادی میان تو زندگیت و میرن اصلا لازم نیست خودتو اذیت کنی این موضوع جای فکر کردن نداره

ولی من آدم حساسیم و حس میکنم باید این رابطه رو سر لوحه کارم قرار بدم و دیگه وارد رابطه نشم