عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4156 عنوان بخاطر حرفای طرف کشید کنار و گفت نمیخوامت❓️ 95 بازدید | 6 پست تازگی فهمیدم ینفر به کراشم گفته که تا وقتی تو هستی این دختره با من اوکی نمیشه(منو گفته) گفته که وقتی تو هستی نمیاد سمت من و.. این حرفش مفهوم بدی داشته؟؟یعنی به کراشم گفته که بکش کنار و کراشمم بخاطر حرفای این طرف منو نخواسته؟؟ 1404/09/08 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرپونه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2276 نه اگه دوست پسرته خسته شده بوده از تکرار یا انرژیت و خواسته اونم باهات رابطه بگیره. پسرا بعضا مث ما دخترا نیستن Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4156 ما که نمیدونیم کراش ات شما رو میخواسته یا نه کراشم به یه دختر دیگه علاقه داشت اما خب فهمید دختره تو رابطس.. الان بخاطر حرفای ایشون کشیده کنار یا نه؟
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 4701 کراشم به یه دختر دیگه علاقه داشت اما خب فهمید دختره تو رابطس.. الان بخاطر حرفای ایشون کشیده کنار یا ... نه بهونه اش از قبل داشتهمنتظر جرقه بوده
عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4156 نه بهونه اش از قبل داشتهمنتظر جرقه بوده بنظرت صبر کنم براش؟ چون ممکنه بیخیال اون دختره شه و بیاد با من..
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 4701 بنظرت صبر کنم براش؟ چون ممکنه بیخیال اون دختره شه و بیاد با من.. نه وقتی قلب اش اونجاس جسمش پیش شما باشه چه فایده ای داره؟اگه میخواس بیخیال بشه تا الان شده بودفردا دختره کات کنه فیلش یاد هندوستان میکنه