2777
2789
عنوان

باردارم امروز یازده ساعت درس خوندم

3926 بازدید | 141 پست

من از مهر شروع کرده بودم خوندن برای کنکور

تراز مازم ۱۱۵۰۰ تراز قلمچی ۷۱۰۰

ولی ناخواسته باردار شدم حقیقتا

باز دلم نیومد درس خوندن و رها کنم:)

امروز ۱۱ ساعت خوندم با ۱۵۰ تا تست 

ولی حس میکنم همش بی فایده س چون تاریخ زایمانم همون تیر ماهه:)

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمممممم دعا کن منم باردار باشم 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

منو چی میگه با بچه بزور شروع کردم برا کنکور بعد شوهرم سرمو خونی کرد انداخت خونه بابام و الان اصلا تمرکز ندارم بخونم چقد دلم میگیره از این موضوع

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

سقط کن

چقدر راحت میگید سقط کن 

گناهش به گردن میگیرید؟

درس مهمه یا بچه ادم؟

کسی که با تمام وجودش حسش کرده؟

مامان بودن خیلی مقدسه خیلی 

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭