2777
2789
عنوان

یکی از هم خوابگاهیام کاملا بی درکه

148 بازدید | 17 پست

وای خدایااا خودمو خفه می‌خوام کنم کل روز که آهنگ گذاشته با صدای بلند من آهنگای چرت تورو نمی خوان گوش بدممم برا همین کلا میرم پایین سالن مطالعه کارم داشته باشم نمی‌رم بالا بعد الان شبه موقع خواب با صدای بلند می‌ره تو اینستا یعنی نمی فهمه دو نفر خوابیدننن خدایااا 

این یکی تازه هم رشته ایم هست اصلا بهم نمی چسبه چجوری من اینو تحمل کنم

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

وای چقدر بد 🙄

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به مسئول خوابگاه نمیتونی بگی؟

آخه زشته تازه اومدم برم بگم سر جنگ و باز کردم حداقل باید دو ترم بگذره بتونم عوض کنم اتاقم رو

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

به خودش گفتی؟

یه وقت ها که شبه و اینا بهش گفتم کمش می کنی و اینا ولی مستقیم نگفتم آهنگ نزار

وای تازه این بلند بلند درس می خونه انگار صاحب اتاقهههه وایییی

یه وقت ها که شبه و اینا بهش گفتم کمش می کنی و اینا ولی مستقیم نگفتم آهنگ نزاروای تازه این بلند بلند ...

دو نفرین اتاق؟

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

یه وقت ها که شبه و اینا بهش گفتم کمش می کنی و اینا ولی مستقیم نگفتم آهنگ نزاروای تازه این بلند بلند ...

وا ، دیوونس

بعضیا کلا عقده این 

والا ما دوازده شب به بعد حتی اگه یک نفر هم میخواست بخوابه به احترام اون برقا رو خاموش میکردیم و سکوت 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
وا ، دیوونسبعضیا کلا عقده این والا ما دوازده شب به بعد حتی اگه یک نفر هم میخواست بخوابه به احترام او ...

همین درسته اینا نمیفهمن