ما پارسال تنها بودیم بنا به دلایل خاص، امسال هم احتمالا همینه،ولی من دوست دارم یا مهمون داشته باشم یا مهمونی باشیم از این یلدایی های خیلی خوب که همه چی تزئین شده هست و تیپای یلدایی وخلاصه خوش گذرونی، ولی نمیشه دیگه 😊شما چی؟ چیکار میکنید؟
اکثرا خودمونیم چون خانوادتون شهرستانن ولی کلی تزئین و تدارک میبینم بخاطر بچه بچه هام ولی امسال فامیل مون وقت دکتر دارن از شهرستان میان خونه من میمونن اونا هستن موقع یلدا
متاسفانه مادرم بخاطر شرایط خاصی که داره مهمونی نمیگیره🥺ما هم از تهران میریم شهرستان مهمونی خانواده ...
انشالله بهتر باشن عزیزم
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
خب تقسیم بندی کنید بین خواهرها و برادرها مثلا هر کسی یه چیزی بیاره خونه مامانتون که میزبان هم زیاد ت ...
الان بامنید؟اگر زنده بودن حتما همینکارو میکردیم،ولی فوت کردن هردو جوان بودن 🥲💔خانواده همسرم هستن که کلا خیلی بهم نمیچسبه، چون اصلا جز دختراشون خوششون نمیاد کسی باشه،ماهم میریم انگار مجبوری دعوتن کردن انرژی خوبی نمیگیرم،پارسال که کلا نرفتیم پیششون امسالم احتمالا خودمونیم
عزیزم ان شاءالله خدا صبرتون بده🥲میدونم با خانواده همسرتون راحت نیستید،خب شما هم ژله ای دسری یا پفیل ...
باورت میشه هربار خیلی بیشتر از اینا بردم؟کلا تزیین میز و این چیزای خوشکل و تزئینی بامن بوده هرسال،ولی دختراشون کلا دسته خالی اومدن و حسودی میکنن من چیزی میبرم،یا تزیین میکنم،اونا کلا دوست دارن فقط خودشون باشن ،