ما پارسال تنها بودیم بنا به دلایل خاص، امسال هم احتمالا همینه،ولی من دوست دارم یا مهمون داشته باشم یا مهمونی باشیم از این یلدایی های خیلی خوب که همه چی تزئین شده هست و تیپای یلدایی وخلاصه خوش گذرونی، ولی نمیشه دیگه 😊شما چی؟ چیکار میکنید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب تقسیم بندی کنید بین خواهرها و برادرها مثلا هر کسی یه چیزی بیاره خونه مامانتون که میزبان هم زیاد تو زحمت نیفته،مثلا شما ژله و دسر ببر،یکیتون کیک درست کنه،یکی میوه بخره،یکی تنقلات و...ما اینطوری میکنیم همیشه
معمولا خانواده همسرم دو شب مهمونی میدن،یک شب پدری،یک شب مادری،ما هم لباس یلدایی میپوشیم میریم دیگه🤣
تو هم یه شب با خونواده خودت هم بگیر
که رسم یه شب فامیل پدری یه شب فامیل مادری ، خونواده همسرت رو برای بچه هات نگه داشته باشی 😁
اینطوری میشه سه شب 😁😁
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊