2777
2789
عنوان

متاسفانه من به اهنگ مسیح و ارش رسیدم🙂 اگه بعد تو عاشق نشم چی❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 28 پست
دقیق یادم نیستیادمه از شرایطش گفته بودی. از اینکه چی داره و چی ندارهاز اختلاف سنی...یکی بهت گفته بو ...

اره. 

میدونی چیشد؟ من بهش ضربه زدم🙂

اون تو بدترین حالت هم هیچی نگفت بهم…

من تو بدترین وضعیتش ولش کردم🙂 ترکش کردم

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این حال واحوالت طبیعیه عزیزم.سن سی سالگی رو رد میکنی آنچنان تفکرو احساست تغییر میکنه که یه وقت به خو ...

بله عزیزم، به مرور زمان همه چیز بهتر میشه؛ 

توی همه مسائل همیشه زمان حلال مشکلاته… 

ولی خب من دیگه این حسو تجربه نمیکنم میکنم اما کمرنگ تر

بله عزیزم، به مرور زمان همه چیز بهتر میشه؛ توی همه مسائل همیشه زمان حلال مشکلاته… ولی خب من دیگه این ...

منم نمیخوام دقیق بهت بگم‌ توی سن بیست ودوسالگی یه عشقی داشتم که بهت قابل توصیف نیست.اما متاسفانه یه روز برای سفر کاری رفت یه شهری به همراه پدرش توی جاده تصادف کردن وهردو فوت شدن.من فکرمیکردم دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نمیشم یا کسی رو‌به اون اندازه دوست نداشته باشم.اما بعدها تفکراتم تغییر کرد فوتش رو پذیرفته بودم اما همش با پسرای دیگه مقایسه میکردم.ولی بعداز سی سالگی کلا تفکراتم تغییر کرد

الهی روحش شاد باشه🥺

مرسی گلم.تا میتونی عشق کن.کتاب بخون خلوت کن پول پس انداز کن دنبال حرفه های جدید باش ۲۰درصد زندگیتو واسه عشق بزار ‌.عشق اصلی که توی تقدیرت باشه خودش به وقتش میاد.تا میتونی تفریح کن اگه دوست داری یوگا کارکن.خودتو پرورش بده.اینا رو ای کاش کسی توی بیست سالگی بهم میگفت.زندگیم خیلی بهتر میبود.موفق باشی

مرسی گلم.تا میتونی عشق کن.کتاب بخون خلوت کن پول پس انداز کن دنبال حرفه های جدید باش ۲۰درصد زندگیتو و ...

دورت بگردم عزیزم

پولمو نمیتونم پس انداز کنم😂🥲

دورت بگردم عزیزمپولمو نمیتونم پس انداز کنم😂🥲

حتما یه مقدار کم پس انداز کن.من وخواهرم باهم کارمیکردیم من پرستار بودم اون ماما ،همه‌پولاشو خرج چرت وپرت میکرد من جمع میکردم سکه طلا میخریدم.خداروشکر من خونه خریدم اون هیچی نتونست بخره.حتی ماشین.همش میگه کاش بهت گوش میدادم جمع میکردم

حتما یه مقدار کم پس انداز کن.من وخواهرم باهم کارمیکردیم من پرستار بودم اون ماما ،همه‌پولاشو خرج چرت ...

من کار نمیکنم پول تو جیبی هایی که بابام میده رو خرج میکنم همشو🥲