2777
2789
عنوان

چقدر این ویروس بده کاش بچه هامون نمیگرفتن کلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 64 پست
دکترهم ننوشت چون رفلاکسم داره

اسی بچه من هم رفلاکس شدید داره هم تبش یهو خیلی بالا میره. 

این سه تا کارو انجام میدم. شربت گلاب با قاشق هر یه ربع بیست دقیقه میدم. هم تبش رو میاره پایین هم معده ش آرووم میشه.    تب کنه زود میبرم حموم هر چندبار شد اشکال نداره. اما تن شویه کن پاشویه لرز میاره. حتی با پارچه هم سخت میاد پایین.    سوم هم اینکه ببین بدنش به کدوم دارو خوب جواب میده. دکترش قبول نکرد حرفمو. اما تجربه ای داشتم آموکسی کلاو خوبش نکرد. حتی سفکسیم هم ...  اما آموکسی سیلین با اینکه ضعیفه زود خوب میکنه حالشو. 

دکتر داروخونه گفت همیشه اول آموکسی سیلین بده اگر طب دو روز خوب نشد قوی تر بده 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول شربت استا میدم بهش ولی نمیاورد پایین دیگ شیاف گذاشتم دکتر اصلا بروفن نداد بهش

شیاف استا؟؟؟ عزیزم کارت اشتباهه. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
شیاف استا؟؟؟ عزیزم کارت اشتباهه.

پس چیکار کنم  بنظرت شیاف ندم.  اگ باشربت. ایتامینوفن تبش نیاد پایین

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

اسی دمای بدنت نرمال بچه ت رو طی ۳ روز چک کن. هم انشالله زودی خوب بشه... بعد حتما انجام بده.   پسر من دمای نرمال بدنش بالای ۳۷.۵ نیمه.   بعضیا ۳۶ هستن . پس نسبت به اون ببین تب داره یا نه.

الان خوبه. فک کنم زیادی حساسم باشی.

اره میدونم الان خوبه درکل میگم. کاش تب نکنن چون تاثیرش فقط   دو  سه ساعته

نمی‌دونم تا جایی که من می‌دونم اول تب بر میدن اگه کنترل نشد شیاف شیاف خودش اسیب میزنه ب روده معده بع ...

من بیمارستان کودکان بچم پیش فوق تخصص کلیه بردم گف با شیاف تب رو کنترل کن ولی سعی کن بروفن استفاده نکنی تازه برای بچه ۶ ساله میگف میگن بروفن پلاکت خون رو میندازه

اسی دمای بدنت نرمال بچه ت رو طی ۳ روز چک کن. هم انشالله زودی خوب بشه... بعد حتما انجام بده. پسر من ...

اره میدونم میگم بعد سرم اومد پایین ن با شربت ن با شیاف نمیومد پایین اصلا   همیشه ۳۶.۶ دمای نرمالش بود الان  گرمه ولی از اون موقع بهتره 

پس چیکار کنم بنظرت شیاف ندم. اگ باشربت. ایتامینوفن تبش نیاد پایین

ببین روش درمان اینطوریه. هر ۶ ساعت استا. تا ۴ ساعت هم میتونی زمانش رو بیاری پایین. اگر مثلا استا دادی پایین نیومد.. باید ببریش حموم با آب ولرم. حدود دو ساعتی رو سر کنی.. بعد پروین بدی. هر ۸ کیلو ۳ سی سی اگر اشتباه نکنم. پروفن رو هر ۸ ساعت مجاز به تکرار هستی.    تب که اومد پایین، باز سر ساعت همون استا رو میری.   

من بیمارستان کودکان بچم پیش فوق تخصص کلیه بردم گف با شیاف تب رو کنترل کن ولی سعی کن بروفن استفاده نک ...

منم ب دکترش گفتم گفت شیاف ۱۲۵. بی عارضه اس     اصلا نگفت بروفن بده الانم دیشب و امشبم بردم درمانگاه. نداد نمیدونم  چیکار کنم نمیدونم اگ تب کرد بدم  ندم تابحال ندادم بهش حتی دوزشم نمیدونم

اره میدونم میگم بعد سرم اومد پایین ن با شربت ن با شیاف نمیومد پایین اصلا همیشه ۳۶.۶ دمای نرمالش بو ...

باید ببینی بچت تبش با چی کنترل میشه قلق بچت باید دستت بیاد من پسرم حتی با شیاف هم پایین نمیاد فقط شربت استا کوریزان نصف وزنش میدم اوکیه

ببین روش درمان اینطوریه. هر ۶ ساعت استا. تا ۴ ساعت هم میتونی زمانش رو بیاری پایین. اگر مثلا استا داد ...

شما یه بار خوراکی میدی یه بار شیاف. انگار دو برابر دوز دارو دادی به بچه.  شیاف و شربت هیچ فرقی ندارن. فقط وقتی تب همراه با استفراغ باشه مجبوری شیاف بزنی. دور از جون اگر اسهال و استفراغ باهم باشه اونوقت وریدی دارو میدن. 

باید ببینی بچت تبش با چی کنترل میشه قلق بچت باید دستت بیاد من پسرم حتی با شیاف هم پایین نمیاد فقط شر ...

والا. هر سری انفولانزا گرفت   دیگه بستری شد   این استا هم ک میدم کوریزانه دقیقا 

منم ب دکترش گفتم گفت شیاف ۱۲۵. بی عارضه اس اصلا نگفت بروفن بده الانم دیشب و امشبم بردم درمانگاه. ...

شربت استا کوریزان کارتون صورتی بگیر نصف وزنش اگه برای مثال ۱۴ کیلوعه ۷ سی سی بهش بده شربتش درش اندازه سی سی زده ان شالله کنترل میشه ۴ ساعت به ۴ ساعت بده تبش کنترل میشه تن شویه هم بده حوله نمناک با اب ولرم زیر بغل کشاله ران شکمش حوله رو ماساژ بده حداقل نیم ساعت انحام بده اب سیب بهش زیاد بده