2777
2789
عنوان

چقدر این ویروس بده کاش بچه هامون نمیگرفتن کلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 64 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی چرا پروفن نمیدادی؟

نمیدونم چرا انقد میترسم از بروفن    تا بحال ندادم همش میترسم دور از جونش تشنج کنه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
پسر منم یه هفته همین بود فقط تب بالا داشتم روانی میشدم ۳سالو نینس دکتر سرم و امپول نمیداد همش استامی ...

چ کردی بعدش. ازمایش میدادی خب. من بچم سه شب تب داشت دکتر گفت تبی ک سه رکز طول بکشه باید ازمایش بدی

parasoo1989@
ببین ۱هفته اذیت کرد ولی تب بالا 4روز

دکتر بهم گفت ببرش حموم. حتی ۴ بار هم باشه در روز ایراد نداره. تن شویه کن تبش بیاد پایین.   شربت گلاب بده

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

وای چه همه تب کردن ،بچه منم مریض شد نزدیک ۴ سالشه فقط سرفه و آبریز بینی داشت خداشکر اصلا تب نکرد ولی این قدر هوا آلوده تا میریم بیرون سرفاش شروع میشه یک هفته هیچ جا نرفتیم 😔😔 تا ببینیم کی هوا خوب میشه

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
داروهاشوسر وقت بده گناه داره طفلی

همه رو سر وقت میدم.  چیز خاصی هم نداده ی اموکسی  کلاو. و پلارژین 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
نمیدونم چرا انقد میترسم از بروفن تا بحال ندادم همش میترسم دور از جونش تشنج کنه

خب اون ندی که بدتره از تب بالا خدایی نکرده تشنج میکنه ....تب بچه برای من عین کابوسسسسس میمونه انقدر میترسم

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
نمیخوره هیچییی دکتر خودشم اصلا بهش سرم نمیده دیگ خیلی حالش بد باشه میگه تحت نظر باشه. بیمارستان ف ...

نه انشاا..چیزی نیس دوره داره فقط مایعات بده اب سیب خیلللی خوبه لبنیات نده ،شلغم و بدون اب بزا تو شیشه درشو سفت ببند بزار تو قابلمه ی اب بزار چن ساعت بخار پز شه قد یه قاشق عصاره میده با عسل قاطی کن بده بهش بخوره عابلیه