2777
2789
عنوان

چقدر این ویروس بده کاش بچه هامون نمیگرفتن کلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 64 پست
من بیمارستان کودکان بچم پیش فوق تخصص کلیه بردم گف با شیاف تب رو کنترل کن ولی سعی کن بروفن استفاده نک ...

بروفن بهتر از تشنج کردنه.  تازه مگه چند بار میدی؟ فوقش دوبار اونم اگر تب خیلی بالا باشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
والا. هر سری انفولانزا گرفت دیگه بستری شد این استا هم ک میدم کوریزانه دقیقا

بستری اونقدر ها هم بد نیس من بچه کوچیکم بستری شد چون اسهال شد و دارو نمیخورد گلوش شدید عفونت کرده بود تب هم داشت دیگه بستری شد استا و انتی بیوتیک وریدی گرفت بعد ۲ روز خوب شد مرخص شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین روش درمان اینطوریه. هر ۶ ساعت استا. تا ۴ ساعت هم میتونی زمانش رو بیاری پایین. اگر مثلا استا داد ...

دوساعت بچه تو آب نباشه ها. همون حموم دوساعتی کنترل میکنع. منظورم اینه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
بروفن بهتر از تشنج کردنه. تازه مگه چند بار میدی؟ فوقش دوبار اونم اگر تب خیلی بالا باشه

اگه شربت استا نخورد شیاف میزنی اگه باز تب کنترل نشد بروفن بعضی تب ها با بروفن هم کنترل نمیشه باید وریدی استا بزنن

اگه شربت استا نخورد شیاف میزنی اگه باز تب کنترل نشد بروفن بعضی تب ها با بروفن هم کنترل نمیشه باید ور ...

خیلی نادره که کنترل نشه. 

دیگه خیلی آب بدن بچه کم شه اون موقع اس.   من بچه م رفلاکس بود با قطره چکون قطره قطره سرم میدادم بهش...  

بچه داری خیلی سخته.. اندازه ۲۰ سال پیرم کرده بخدا