2777
2789
عنوان

چرا میگید قیافه مرد مهم نیست در صورتی که خیلییییی مهمه که خوشگل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 63 پست
نه خوشگلی با جذاب و تو دل برو بودن یکی نیست یا سنت کمه یا کم تجربه ای متوجه منظورم نمیشی

نه سنم کمه نه بی تجربم نامزد هم دارم 

چون خوشگله واسم جذابم هس

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم در مورد مرد قیافش به دلت بشینه کافیه.اندامش متناسب باشه و قد بلند مهمتره و البته جیبش پر باش ...

قد بالا ۱۷٠ کافیه بعدش برام چهره حرف اولو میزنه 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
ظاهر برام حرف اولو میزنه بعد پولش بعد اخلاقش

منم یه زمانی اینجوری بودم ولی بعدش بدجوری ضربه خوردم از این اخلاق ظاهربینیم

اون تجربه باعث شد که اول از همه باید اخلاقش به دلم بشینه بعد قیافه وجیبش

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

منظور اینه که خوشگلی مرد اب و نون نمیشه پولشه که زندگی رو میچرخونه

پول که مهمه ولی حرف من اینه نباید اینو فاکتور گرفت و حذف کرد

قد بالا ۱۷٠ کافیه بعدش برام چهره حرف اولو میزنه

سلایق متفاوته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یعنی بین کسی ک پول داره ولی قد نداره و قیافش معمولیه و کسی ک قدو قیافش خوبه اما پول نداره خانواده ای ...

هیچ کدوم

هیچی دیگ دختر من شبیه ماه میشه پس🫠دلم دختر خواست😭

اکثر مردهای کرد خوش قیافه و خوش تیپن 

خوشبجالتون که کرد کردستانید.

حالا من نمیدونم اخلاقتشونو و چقدر زن دوستن 

که تصمیم بگیرم دخترمو به کرد ها شوهر بدم☺️

اووووف خیلی مهمه 🥺 قد بلند باشه چال گونه داشته باشه وقتی بخنده دندوناش صاف و سفید موهاش پرررر ریش ...

پشمالو دوست ندارم ولی موهای پر و قشنگش مهمه

پول که مهمه ولی حرف من اینه نباید اینو فاکتور گرفت و حذف کرد

صد در صد

اگه از ظاهر یه مرد خوشت نیاد حس پیدا کردن بهش خیلی سخته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اکثر مردهای کرد خوش قیافه و خوش تیپن خوشبجالتون که کرد کردستانید.حالا من نمیدونم اخلاقتشونو و چقدر ز ...

قربون محبت و لطف شما

من هرچی همشهریم دیدم عالی بودن خانواده دوست و همسر دوست😅نمیشه همه رو تایید کرد ولی اکثریت حرف ندارن😌

.

نه سنم کمه نه بی تجربم نامزد هم دارم چون خوشگله واسم جذابم هس

ببین حتما اخلاقش اول به دلت نشسته که قیافش از نظرت خوشگله وگرنه اینجوری نبود

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.