2777
2789
عنوان

کاش یه قانون میذاشتن که اجازه ندن دکترها باسن پروتز کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 64 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ضایس🤣🤣🤣

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

همیشه با خودم میگم اینا اذیت نمیشن موقع خواب یا نشستن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

چجوری تشخیص میدین عمله؟

خیییلی تابلوِ 

کمر ناجور باریک باسن اندازه چی بگم آخه اندازه کله فیل😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

برا من بدون عمل اینجوریه😭لاغرم خیلی لاغرم ولی باسنم بقول شما اندازه تایر تراکتور😭😭😭😭

من کاری به کسایی که خدادای اینه ندارم.

با اونایی مشکل دارم که عمل کردن و لگ و لباس تا بالای باسن میپوشن

قیافشون مسخره‌س، کمر خیییلی باریک باسن بادکنکی بزرگ

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عزیزم ادم نرمال میشه بززگ باشه ولی باز نه حد زیادی که خیلییی زشت باشه و عملی

ولی خب بازم بده مخصوصا وقتی میرم بیرون نگاه مریضا رومهههه

هر جوری ام لباس می‌پوشم باز مشخصه

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

من سرم رو هر طرف بچرخونم از بس بزرگه از هر زاویه دیده میشن

من چرا از هر زاویه نمیبینم؟؟؟ یعنی شما سراسر خیابون و کوچه و محل و .... فقط باسن میبینی؟؟؟؟ 

کاش چک ماهیانه چشم پزشکیو اجباری میکردن برای سلامتیتونم مفید بود

.

اختیار‌بدن‌ مال‌خونشه‌نه‌بیرون‌تو‌اجتماع

چشم

میگیم کو.نشون رو بزارن خونه بعد بیان بیرون

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

برا من بدون عمل اینجوریه😭لاغرم خیلی لاغرم ولی باسنم بقول شما اندازه تایر تراکتور😭😭😭😭

بعد می‌ریزی بیرون تو چشم باشه؟

منظور اسی اینه 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

مردم اختیار ک و ن خودشونو هم ندارن

جامعه و خیابون خونه ننه شون نیست که هر جور بخوان بگردن هر جایی و هر مکانی لباس و رفتار به خصوص خودش رو می طلبه دیگه شور بی حیایی دراومده...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴