2777
2789
عنوان

خوشبحال متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 55 پست
همینطوره ولی اینکه پارتنرت پیشت باشه تو مشکلات خیلی همه چیو بهتر میکنه

اره درسته

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوران متاهلی هم مثل دوران مجردی مشگلاتی داره فقط نوع مشگلات باهم تفاوت دارد 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

مخصوصا الان ک بغل یار تو سرما خوابیدن😁

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

دوران متاهلی هم مثل دوران مجردی مشگلاتی داره فقط نوع مشگلات باهم تفاوت دارد

اینجوری نگاه کنیم کل زندگی چالشای خودشو داره ولی اینکه کسیو کنارت داشته باشی که‌ حداقل دستتو بگیره حس کنی تنها نیستی خیلی مهمه واسه من یکی

🍷He drinks your blood as holy wine

اینجوری نگاه کنیم کل زندگی چالشای خودشو داره ولی اینکه کسیو کنارت داشته باشی که‌ حداقل دستتو بگیره ح ...

درسته... هم مجردی چالش داره هم متاهلی

ولی موقعی ک متاهلی یه همفکر و رفیق کنارته... ک میتونه تاثیر داشته باشه

زندگیتون پر از عشق
زمانی دل ببند و عاشق یک مرد شو که ازدواج کرده باشی و اون مردم همسرت باشه قبل از ازدواج دل به هیچ مرد ...

خب اول باید ازش خوشم بیاد که بپذیرم باهاش ازدواج کنم 🫠

🍷He drinks your blood as holy wine