2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم مردا هم مثل زنا ادمن و هر کسی با کسی دیگر فرق میکنه احساس و قلبش 

شما الان بنظرت ممکنه با من حست و قلبت یکی باشع؟ 

پس اینو کسی نمیدونه ک تو قلب بقیه چی میگزره 

یجوری میگین مردا بنظرتون چجورن آدم حس میکنه مردا دیگه مخلوق خاص تری هستن و از مریخ اومدن 

عزیزم اونا هم انسانن جنسیت تعیین کننده چیزی نیست .

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

منم امشب سر همین فکر کلافه شدم حسابی

چند روز اصلا سرحال نبود زیاد توجه نمی‌کرد بهم بهش گفتم دارم اذیت میشم حس میکنم مثل قبل نیسی ،از وقتی بهش گفتم محبتش بیشتر شده همش قربون صدقه میره همش تو مغزم میگم نکنه دلش نیس چون من گفتم ب زور داره محبت میکنه

حدودا یماه پیش ینفر تو اینستا بهم پیام داد و خیلی پافشاری میکرد باهم صحبت کنیم و ازت خوشم میاد و فلان بهمان خیلیااا خیلی من بلاک کردم

امشب یکی از دوستان استوری گذاشته اونم تگ کرده نوشته ششمین ماهگردمون مبارک

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

عزیزم مردا هم مثل زنا ادمن و هر کسی با کسی دیگر فرق میکنه احساس و قلبش شما الان بنظرت ممکنه با من حس ...

موافقم باهاتون. همین طوری یه عنوان نوشتم. در مورد پارتنر خودم منظورم بود.‌رفتاراش یه جوریه. سردرگمم

حدودا یماه پیش ینفر تو اینستا بهم پیام داد و خیلی پافشاری میکرد باهم صحبت کنیم و ازت خوشم میاد و فلا ...

چقدر چندشن اینا. مردای تنوع طلب زیادن. پارتنر من یه جوریه. انگار افسرده ست. به من مبگه عاشقتم و فلان. بعدشم سرد میشه. 

چقدر چندشن اینا. مردای تنوع طلب زیادن. پارتنر من یه جوریه. انگار افسرده ست. به من مبگه عاشقتم و فلان ...

لابد سرش یجا دیگه گرمه

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

نه کلا به عشق اعتقادی ندارم

من سه بار تو زندگیم عاشق شدم. پس به عشق اعتقاد دارم. بار اولم رو یکی کراش بودم اونم خیلی هوامو داشت ولی هیچ وقت پیشنهاد نداد ذوست اجتماعی بود. بار دوم با همین پارتنرم که اون موقع جدا شدم الان برگشته. بار سوم هم همسرم که فوت شده. پس حس های من اگه عشق نبود چی بود

موافقم باهاتون. همین طوری یه عنوان نوشتم. در مورد پارتنر خودم منظورم بود.‌رفتاراش یه جوریه. سردرگمم

خب در مورد پارنتر خودتون هم باید بگم کمی صبر کن شاید پول نداره اعصابش ریخته به هم بلاخره تو این اوضاع مملکت مردا واقعا زیر فشارن گاهی یه جرقه باعث میشع تو خودشون برن و درگیر مشکلات بشن اونموقع تو فکر میکنی داره عمدن بی توجهی میکنه .

یکم صبر کن ببین اگر مشکلی داره ک هیچ 

اگر دیدی این رفتارش طولانی شد پس حتما یکی زیر سرش نشسته ک زنا با توجه به حس ششم قوی ک دارن سریع بوی خیانت رو میفهمن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

من سه بار تو زندگیم عاشق شدم. پس به عشق اعتقاد دارم. بار اولم رو یکی کراش بودم اونم خیلی هوامو داشت ...

این عشق نیست دوست داشتنه، اگه عشق بود فقط ۱ بار اتفاق میفتاد نه ۳ بار و اصلا هیچ جوره نمیتونستی ازش جدا بشی و کسی و جایگزین کنی، عشق واقعی فقط عشق مادر به فرزنده

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا