2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون دهنت والا محصولاتنو یه خانم دکتر خیلی خوب تجویز کرده

فدات عزیزم من آبرسانی که میزنم قیمتش خیلی پایینه ولی به شدت به پوستم میاد 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نوع پوستت چیه و چه برندایی گفته؟یسری از پزشکا واقعا تمام محصولا رو نمیشناسن

همین ضد لک اکسیس وای و سرم اسنیل و ضد آفتاب توکوبو و تونر و اسپری آب داده پوستم مختلط و چربه

شما هم روتین داری گلم؟ شب و روز مرتب انجام میدی؟

بله دارم، تقریبا مرتب انجام میدم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

لک با روتین بهتر میشهدرمان قطعی اول سلامت روح بعد جسم هستو محیط و شرایط زندگیخورد و خوراک و تفریح و ...

عزیزم سعی کردن کلن سبک زندگیمو بهتر کنم ولی خب استرسو و اضطرابو چطور میشه کنترل کرد هر روز الودگی و بی ابی و بی برقی و گرونی 

مثلن چند ماه عزیزم

این دیگه بستگی به محصولاتی که استفاده میکنی داره 

درکل فک کنم ۳-۴ماه زمان میبره تا تأثیراتشو بزاره

بعد پوستت روشن میشه، شبیه پوست بچه میشه از خودت خوشت میاد، واقعا پوست خوب حس خیلی خوبیه😁

عزیزم سعی کردن کلن سبک زندگیمو بهتر کنم ولی خب استرسو و اضطرابو چطور میشه کنترل کرد هر روز الودگی و ...

به هر حال این مشکلات هم همه جای دنیا هست و هم برای همه ی مردم

پس اگه ،مشکلات دیگه.... نباشه نباید اینقدر باشه که پوست رو به هم بریزه

اره دگ شما چی میزنی

عشقم این روتین اصولی نیست

تو باید اول روتین پایه بچینی

شوینده + بام‌‌ یا روغن پاکننده(یسریا استفاده نمیکنن و فقط با شوینده میشورن ولی تاثیر داره)

ضد افتاب 

مرطوب‌کننده 

و اگه خیلی دهیدراته باشی ابرسان

و وقتی پوست تقویت شد بری سراغ درمان لک 

که اونم ببینی لک از چه نوعیه رنگش چطوریه و یسری چیزا دیگه

عشقم این روتین اصولی نیستتو باید اول روتین پایه بچینیشوینده + بام‌‌ یا روغن پاکننده(یسریا استفاده نم ...

شوینده هم دارم عزیزم

ابرسانشم همون اسپری آب هست دگ

ولی روتین رو دوستم ک دکتر پوست کاناداس برام پیده مطمعنم درسته