2777
2789
عنوان

به نظرتون کی ازدواج کنم بهتره

371 بازدید | 43 پست

من و پسرعموم عقدیم..امسال کنکور قبول شدم..بابام میگه اول درست تموم شه بعد ازدواج کنید..پسرعموم از موقعی دانشگاه رفتم حساس شده..از طرفی هم فقط عقدیم و هیچ ارتباطی با هم نداریم یعنی تنها و دوتایی جایی نمیریم..شوهرم خیلی غر میزنه و بابام سر حرفش هست که اول درست تموم شه بعد ازدواج..دارم از دست دوتاشون دیووونه میشم..چیکار کنم؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرف بابات رو گوش بده .سر دانشگاه حساس شده یعنی چی .یعنی شوهر کنی ممکنه اجازه نده

ممکنه بهونه دربیاره یا بچه دار شم مجبور شم نرم دانشگاه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
۴ سال دیگه خیلیه من که بدم میاد به نظرم زود تر عروسی کنید . فقط شرط کن تا درست تموم نشده نینی نیاری ...

اول قبول میکنه بعد میزنه زیر همه چی..مثل همین درس خوندن

خوب دیگه آخه بالاخره اون پسرم دوست داره زودتر بره سر خونه زندگیشمگه اینکه راضی باشه ۴ سال بمونا

راضی نیست..ولی اول قبول کرد من درس بخونم فکر کرد دانشگاه قبول نمیشم